2007-08-14 | 15:30:11

Not much.

Helgen gick snabbt som vanligt, åteminstone de helger som man är ledig bara flyger iväg. Lör var vi ju som sagt på Nolie och sen hälsa vi på snygg-bebben.
Söndag åkte vi till Disses uppfödare för att bli lite friserade. Det tyckte att han hade ett jätte fint steg !! *stolt*
Sen så tror jag faktiskt att de tyckte jag var lite hönsig av mig när jag ska kolla honom, och hans "klickande". Jag gör det för att få ro.
Resten av söndagen så myste vi bara. skönt att få lite tid tillsammans och bara rå om varandra för en stund.

Igår jobbade moi från sex, så det blev en sovandes em.  Tränade vovven lite på att gå brevid mig, och stå uppställd i alla möjliga situationer. Går sisådär, han har svårt att koncentrera sig på bara mig om de är skällande hundar runt omkring. Det beror säkert på hans ålder (hoppas jag, eller så är det jag som gör fel. Tips uppskattas.) men vi gör vårat bästa.
Vi hälsade på Danne o Katarina och Disse fick hälsa på Ronja. Han tyckte att hon var lite läskig, men ville som ändå fram och busa. Han var dock duktig lydnasmässigt, höll sig runt oss hela tiden. Fast schäfern Quick var vääääääldigt farlig, trots att hon var på en balkong ;0)

Jobbad idag oxå, tidig morgon igen huvva. Dock är det kul att jobba med Linda D hon är så effektiv, så det smittar av sig på mig :0) Jag har ju lixom tappat min gnista och behöver en del draghjälp.

Jo just ja, Theodor har varit på Forslunds och blivit fixad, 5500 skulle det ha kostat oss. Tack och lov att de har tre månader garanti typ. Så nu är det bara att hålla alla tummar och tassar att det inte händer ngt mera.

Jag väntar på att Rob ska komma hem. Vi ska åka och träna med Ingela och Håkan. Mina planer är att få grymma armar typ Madonna inom en snar framtid ;0) Sen hade jag även tänkt försöka låta mina stackars ynka två magrutor få sällskap av några fler. Haha vi får väl se hur det går med det, men känner att jag skulle behöva stärka ryggen lite så man orkar med jobbet. Sen så mår jag så himla mkt bättre hela jag när jag får röra på mig. Fotbollsträning har jag oxå ikväll kom jag just på !! Hujeda mig.......

Pratade med Thomas idag om att jag hade sökt annat jobb, berättade att jag inte ens vet om jag vill ha det och hela den biten. Han förstod att man måste ju söka heltider osv, han önskade lycka till......fast tillade att han inte alls önskade mig det egentligen för han hoppades att jag skulle bli kvar på Coop. Han är ganska rolig när han försöker ge lite beröm, lindar lixom in det lite småfint så man måste verkligen fundera på om det var beröm eller inte ;0)

Det känns dock mer och mer som om jag vill från Coop. Alla roliga människor försvinner ju. Jocke (nej jag har fortf. itne förlåtit honom.) ev Theres för hennes sambo har fått jobb i Kiruna, Lena har ev hittat drömmjobbet, Bobban ska lalla musik. Jag som just lärt känna Lena och Theres, jag tycker verkligen såååååå mkt om dem, åsså kanske de ska flytta. Det suger.
Vet ni vad det bästa med att ha en blogg är, här får jag sitta och tycka synd om mig själv hur mkt jag vill. Självklart är jag jätte glad för allas skull och så. Men jag kan inte låta bli att känna mig lite deppisch. Fast detta kanske är ett bra sätt för mig att gå vidare, en liten knuff. Det är bra för jag skulle behöva en STOR en.

Träffade förresten Daniel idag, alltid lika kul. De skulle åka och fiska abborre. 55 mil för att fiska sa han, säkert många som tycker man är tokig. Jag anser att det finns värre saker. Vågade inte berätta för honom att i onsdags så satte jag och Robban oss och fiskade ute på deras brygga, men jag maskade inte på......jag vill inte ha någon fisk !! Haha hade jag sagt det till Danne så hade han säkert trott jag var galen :0)

Nu är Rjobert hemma och vi ska äta lite innan vi ska och bygga :0)

Kram.

Kommentarer
Eva-Lena och hundarna skrev:

Heheh jaa hon är jäääättefarrlig min lilla tokschäfer *fniss*Dock snällare nere på marken ska jag säga ;) Då är hon inte lika tuff längre hihihi.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback