2007-10-07 | 10:16:41

Söndag.

Oki då var det väl dax att berätta om veckans bravader. Jag har hunnit med ett frisörbesök till, och ytterligare ett väntar. Jag är mer nöjd nu kan jag lugnt lova och bröllopshelgen är nog räddad !!
Vi har varit på vaåran sista valpkursträff *snyft* jag skulle ju vilja fortsätta hur länge som helst, men men jag får ju inte bestämma så. Jag och Robban anmälde dock intresse att vara med och hjälpa till vid utställninga oxh dylikt. Så då får vi se om Linda hör av sig till våren. Måste säga att vi har haft de bästa instruktörerna, men ibland så har jag undrat om Linda ens gillat mig (ja jag vet jag gör det igen.) Så vi får väl se om hon hör av sig eller inte.
Disse är anmäld till Boden den 27 okt,  20 valpar så jg är nöjd om går därifrån med ett HP.

Igår var jag och love till Lule, inhandlade bröllopspresent och egentligen inte så mkt mera, jag försöker hålla i pengarna så hårt jag kan. Och de är ju bara fyra dagar tills vi åker !! Whiiiiii !! Ska bli så sjuk kul alltså.

Jobbet går väl som vanligt, lika less som vanligt, eller kanske lite extra less just nu. Blev inte bättre av att min morbror sa att det är väl bara att byta jobb, måste ju finnas HUR MÅNGA handelsjobb som helst i stan. Nja ja skulle inte tro det, med 300-500 sökande på varje jobb så är chansen att man får ett nytt jobb minimal. Jag är varken tillräckligt, snygg, ung eller duktig för att få ett sånt jobb. Så jag funderar om ja ska börja plugga, men ja vet ju inte till vad. Jag vill ju jobba inom handeln bara inte livsmedel......snark.....visst var allt bättre förr ??!!

Äsch nu ska jag inte sitta här och gnälla, ledig hela dan och sen jobbar jag fjutta pass resten av veckan, och sen åker vi jhu !!

Och till mina vänner, speciellt Lian.....äslkar er och tänker på er !!

Pöss !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback