2007-10-24 | 13:06:59

Sovplatsen.

Han bajsar bra igen !!
Hm....tja han gör ju det, börjat ge honom ris, och han äter väl det men med låååånga blickar till matte att hejna diggar ja inte alls. :0)
Röntgen är bokad, så nu är det bara att hålla tummarna.

Idag ska jag städa lite, umgåsmed min "stackars" hund och pyssla på lite. Funderar tom om jag ska köpa nån julklapp så jag får lite utlopp för mina enorma julkänslor. Det är så typiskt mig, har massor med julstämning just nu, kan knappt vänta tills man får börja plocka upp alla julsaker och framförallt julgranen. Men när dec kommer så är allt som bortblåst. Det är skit stressig på jobbet och när man kommer hem så vill man bara sova och sova. Jag ska nog söka jobb inom ngt som stänger i början av dec och öppnar igen efter trettondan.....hm undrar vart ett sådant jobb kan finnas ??!! :0)

Hihi vovven ligger i sin korg. Det är så himla fult, för jag o Robban sa till varandra för kanske tre veckor sedan att vi inte behöver köpa någon biobädd till Disse eftersom han ALDRIG har legat i sin valpkorg. Jag menar verkligen ALDRIG !! men hipps vipps är det den bästa platsen på hela jorden och den används dagligen.....som en protest att han vill faktiskt ha en biobädd ;0)

Nä nu ska jag kila vidare, skriver säkert senare. Sätter oxå in en bild sen på den lilla vovven i sin älskade korg. :0)


Kommentarer
Elin skrev:

HOppas din hund blir bättre... *håller tummarna hårt*

2007-10-25 | 01:51:22
URL: http://prinsipesans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback