2007-09-02 | 17:51:19

Fotogenisk.

Så var arbetshelgen slut. Skönt, men den har faktiskt gått hyfsat snabbt.
Igår var vi och hälsade på stans snyggaste bebis, och hans familj såklart ;0) Vi hade inte alls tänkt stanna så länge, Robban började tidigt idag. Men det var så grymt trevligt, och Robban och Niklas uppförde sig någolunda så blev vi där sent iallafall ;0) Men vem kan tacka nej till film, fika, chips och underbara människor ?? Jag hittade tom ett super gott the i Rosvik, vem hade kunnat ana det.....
Stackars Edwin och Alex fick vara obejkt för vårat fotande, tänkte visa några här nedanför sen.Har även en bild där Maria uttrycker sina känslor för kameran, men den törs jag inte publicera för då kanske jag blir avstängd :0)
Hur som helst kom Rob och jag fram till att vi måste åka dit oftare, ska verkligen försöka skärpa oss. Fast vi vet ju alla hur kassa vi är att hälsa på......sorry !!

Dock kan de bli lite farligt att umgås med lilltrollet för mkt, Robban fick en blick som sa mer än tusen ord. HJÄLP !! Bä jag tror jag har fått en Jonas på halsen.......bebisar......

Vi har inte hunnit med så mkt mera i helgen. Fredagkvällen spenderade vi i Böle, bjöds på en underbar Kantarellsoppa (Christina tyckte det var dax att alla åt Jenny-mat för en gångs skull.) :0)
Idag hade vi tänkt åka o spåra med broder D men de verkar som om vi får ge efter för vädergudarna....*suck*

Veckan kommer fyllas med lite jobb, två dagar på kurs, personalfest och en massa massa träning inför utsällningen  i helgen. Jag har legat lite på latsidan och måste ta tag i det nu. Han är både större, tyngre, starkare och lite kaxigare nu så det blir spännande att se hur han beter sig i helgen.
Min "lilla" kille är inne i en spökperiod nu oxå, allt och alla är läskiga. Djuraffärer är han just nu livrädd för, vi behövde bara passera strax utanför dörren till Akvariekällaren så kastade han sig ut i gatan. När jag tog fram honom till bron så pep och gnällade han och kröp som en orm på backen. Men jag har fått höra att jag bara ska ignorera och fortsätta som vanligt. Så det gör jag väl då :0)
Lördagen består även av MARTIN !!  Hihihiiiiiiiiiiiiii.

Nä nu är det nog dax för en prommis i duggregnet.

Puss i ljumsken på er alla !!

Just ja, Disse har härmed fått en ny favoritleksak. Det ska med överallt, sovas med, åka hissen med, ätas med nästan. Så tack Maria !! :0)


Jo, jag och Robert, vi känner oss hedrade det ska ni veta !!  (jag rider med på hans bananskal ;0) )


image11


image12

image13

Förlåt Maria om jag visar din Bebbe för hela världen, men han är ju sååååå SÖT !!
Slutligen en bild på min bebis, som inte alls är så lite längre.....

image14


Adjö, adjö !!

Kommentarer
maria skrev:

Vad stor våra hundar håller på att bli! Jisses!
Hur jobbar du i veckan? Tänkte om vi kunde köra ngt träningspass med farbröderna så får ni lite träning inför utställningen också? Jag har ju inga ridlektioner på kvällarna (förutom ikväll) så ska kolla vilka j****vla skol-lektioner jag har (beror på vilken grupp jag hamnar i..) och så hör jag av mig! Dagen började bra med ångest, strömavbrott, ångest igen, stress, till underbara maria li-dagis med dex och sen avfärd mot luleå.. råkade ta fel avfart så jag hamnade mot sunderbyn, panik, svängde av mot djursjukhuset, ringde annette och kathleen, fick höra att vi inte alls började 8.15 utan 10.15, fick sen köra i morgontrafiken, ingen aning om vars jag skulle, det går fort i luleå, folk bara kör, jag är mitt i allt, panik, gråt,
hittade äntligen porsön och till sist universitetet, fick en trång parkeringsplats, sen satt jag där och grät och pratade med jonas och sen kristine.. detta skolår kan inte börja bättre...
Jaja, vi höres darling:)!!
Många kramar!!

2007-09-03 | 09:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback