2007-09-04 | 21:04:53

Fullt ös.

Idag har det varit fullt ös hela dan. Jobbade frånsex till tolv. Fick sällskap till jobbet av en söt hund och en söt husse :0) riktigt roligt på Coopan, tack vare Lena och Erika.
Väl hemma väntade jag på två telesamtal. Drog på stan med tjejorna. Riktigt roligt faktiskt att gå alla fyra.....och de kanske blir en Luletripp nästa vecka oxå. Löv you my shopping friends !!

Broder D har varit här mest hela dagen, och de har busat, busat och åter busat. Vi hann dock med lite lydnads träning, skönt att ha någon form av störning så man kan träna ordentligt. Maria Bä blev kvar här en stund och vi pratade en hel del ;0) Hade en långt samtal igår oxå på telen, emn vi hade en massa att ta igen ;0)

Nyss var det IDOL och nu är det House.
Tack min flickor för en bra dag !!

Bilder hade jag tänkt lägga upp lite senare, men nu ska jag krypa ner i soffan igen.

Hejrå !!

Kommentarer
Johanna skrev:

Hej!
Blev ju lite hastigt och lustigt igår. Jag visste inte att klockan var så mycket.
Jag tänkte höra hur helgen ser ut för er. Jonny jobbar så jag hade tänkt fördriva lite tid med att baka Nigellas Cheesecake. Suveränt god! JAg måste däremot ha lite hjälp med att äta upp den? Intresserad?
Kom gärna förbi under helgen om ni vill. Säg bara vilken dag om ni kommer så att jag har gjort kakan dagen innan (den måste som vila till sig).
Kram

2007-09-05 | 21:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback