2008-04-21 | 22:23:04

Första cykleturen.

Livet har sina goda stunder......

Tänkte vi skulle lära Diesel att springa brevid cyklen. Just ifall han skulle ha A runt om, så kan man ju cykla med honom nån gång. Sen sannorlikhetet att han skulle ha A är väl inte så stor. Ursch vad jag gruva för röntgen, ligger sömlös minst en halvtimma per kväll och bara gruvar.
Nåja nu var de inte det inlägget skulle handla om.
Jag tog med mig klickern och tänkte faktiskt igen hur jag skulle göra i huvudet innan vi gick ner.
Började med att han fick nosa, klick. Sen gick jag på samma sida som honom, klick. Sen bytte jag sida......lite läskigare men ok, klick. Sen satte jag mig upp och cyklade och så fort han var  lugn vid sidan, klick.
Alltså jag körde ju lite längre än ett klick på varje moment.....men de fattade ni väl.
Gick HUR BRA SOM HELST !!
Jag älskar klickern, och tack vare den så älskar Disse att springa brevid cyklen. Han var så glad och hela kroppspåket lyste av glädje. Sånt värmer i mattehjärtat.
Det hela gick smärtfritt och vi ska pröva lite mera någon annan dag. Är stolt över mig själv oxå för att jag slutade när det gick bra, och pushade inte vidare.

Nu ska han få lite mat i magen och vi ska se lite på TV. Jag tror ja måste ta lite "nark" innan. Tänk bara sitta på cykeln i ett halvt varv runt gården gör att jag se stjärnor när jag sätter mig ner.
Dumma, dumma komprimtor !!

Puss och adjö !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback