2008-04-03 | 12:44:00

Ihopkopplad.

Jag skulle vilja ha en dator kopplad till min hjärna, då skulle jag kunna skriva ner allt som jag tänker på när jag är ute och går, när jag jobbar och dylikt. För det är då, när jag inte har möjligheten att skriva ner vad jag tänker, det är då jag kommer på det allra bästa.

Precis varit ute med lillvofsen. Underbart. Han är redan en annan hund, inget slit och drag i kopplet. Håller god kontakt, nästan så jag blir "less" ibland. :0) Klickerträningen eller snarare filosofin bakom den har ändrat vårat förhållande, till det bättre. Och de har gått så himla fort. Jag är mer harmoniskt och då blir ju självklart han de oxå. Och de roliga är att jag inte ens har börjat ta med mig klickern ut än (vill lära mig mera innan.) utan kör bara på "`BRA".....kommer it ihåg vad de  kallas......återkommer med det.
Än så länge kan man lugnt säga att jag är smått lyrisk över träningssättet....men vi får väl se ;0)

Nu ska matte få i sig nå foder, sen är det Coopan som gäller. Idag och i morgon, ledig helg......men ska göra högskoleprovet på lördagen. Tack o lov är det inplanerat ngt mkt skojsigt på kvällen.....can´t wait.

Over and out !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback