2008-08-13 | 13:50:33

Japp.

Hunden är tränad. Gick sådär. Han går hlet kalrt bäst i garaget. MEn jag tror allt handlar om min inställning just nu, jag måste bli mer peppad och inte utgå ifrån att han ska göra fel.
Körde två platsliggningar. På den första kom han efter en o en halv minut. Jag blev lite smått chokad eftersom de aldrig har hänt förr. Men sen insåg jag att ja hade stått blixt stilla i 90 sek och sen rörde jag mig helt plötsligt. Så vi gjorde en till med matte som både rörde på sig och stod stilla. Gick super.
Hade tänkt träna inkallningar men eftersom det dära hände så skipapde jag det. Vill inte förvirra lillstackarn.
Nu är han hos moffa som ska sköta ikväll. Och som jag saknar honom. Det är hur tomt som helst. Och vi brukar köra små träningar inne, när jag kommer på ngt osv. Men nu går de inte. Tappade lite mat på golvet, jag avr ju tvungen att torka upp det !! *asg*

Nu sitter jag här och äter lite qournfärsås med fullkornspagetti och lyssnar på GoGo Dolls och Matchbox 20. Känner mig lite lagom nostalgisk.
Vickan hinne rjag itne träffa nå mera innan hon åker, tråkigt var så himla roligt att ses igen Kvällen på deras altan kommer jag minnas, den kastade mig 15 år tillbakai tiden, samtidigt som jag var i nuet.
Sköt om er nu hela familjen och kom snart upp igen !!

Måste snart gå och torka håret. Vill bara sitta här en stund till och lyssna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback