2008-08-11 | 15:48:31

Jeans.

Har hunnit med staden med mora. Vi köpte varsitt par jeans. Jag köpte et par med stuprör och mamma utsvängda. Jag skulle gärna har köpt ett par likadana som mums men jag kände att de fick räcka med ett par jeans för tillfället.

Lite lydnadsträning med voffs åsså. Först gick vi en prommis för att träna "sida", gick super efter en Råttis i skallen. ;0)
Sen busade jag upp honom och körde lite ff och vändingar både åt vänster och höger. Han hittar positionen jätte bra ibland, men ibland hlakar han efter eller så slarvar han i sittandet. Jag måste ta på mig det, och bli mera tydlig på vad som är rätt. Körde ett ställand euder gång, och då stannande han så snabbt att han hade halva rumpan under sig, han såg ut som en ostkrok lillhunden. Motivationen är bättre, men jag måste passa mig för att köra för länge. Har tänkt köra ett kortare pass till ikväl så får vi se. Han har börjat flytta bakdelen bättre nu i vänstersvängar, så nåt går ju då framåt.

Just nu funderar jag på om ja slöa i soffan en stund eller göra ngt vettigare. Robban jobbar och de är ganska så ovant att vara hemma själv.  Jag tar nog en kopp the´ har ju bara hunnit med två koppar än så länge, tar en bok (antigen apport eller lydnad......eller kanske nyaste Glamour.) och softar en stund.

Är som sugen på ett aprty nån helg, undrar om man ska dra ihop ett gäng flickor och dricka lite vin.....låter MKT lockande.

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback