2008-08-23 | 15:20:29

Lalle the laminator.

Idag har jag o Rob gjort stan osäker. Jag fyndade ett par byxor för hundralappen. Rejält utsvängda i en riktigt snygg jeansfärg. Robban köpte en ursnygg kofta. Jag köpte inte Lancomes ursöta "ask" formad som en liten lotusblomma. Men som de kliade i fringrarna  !! Ögonskuggsfärgerna hade varit perfekta till nästa helgs partey....hm kanske, kanske inte......

Nu har Robban åkt till jobbet och jag har pysslat med att laminera, vi köpte en sådan idag, medlemskort och dylikt. Hur kul som helst. Nu förstår jag Maria.
Love köpte mig en ny the´kopp som tröst för att han lämnar mig hemma ikväll. Det är hur söt som helst, och underbar att dricka ur. Det rymms mkt T !!
:0) Du är bäst gubben.

Tanken var ja skulle åka till Bä innan ja ska vara standby för Ingela, men vi får se om ja orkar. Sov inte många timmar i natt. Massor med mardrömmar och oroligheter. Funderar på om ja ska ta en tupplur nu eller träna vovven. Eller så kanske snoka fram ngt mer att laminera. :0)

Den som lever får se !!


Kommentarer
Kristine skrev:

AH! Så du menar att man säger klart som korvspad om saker som man inte tycker är helt självklara? Jag har alltid trott tvärtom. Jag är förd bakom ljuset!

2008-08-23 | 16:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback