2008-08-08 | 23:18:45

Mammas superskor.

Det går ganska dåligt för Robban just nu, så han sitter mest och svär. Kände att det var bäst att fly fältet en stund. ;0)
Kollat runt lite på datorer. Om de inte blir skola i hösten så har jag ju verkligen råd att köpa mig en. Dell hade rätt fina, både röda och rosa. Men jag förstår mig inte riktigt på deras hemsida, och ska jag vara ärlig så kan jag inte så himlans mkt om datorer och så.....alltså vad de ska innehålla för att vara en bra datta.
För mig ska den gå att läsa/skriva blogg på, surfa runt på alla de möjliga roliga sidor, men framförallt ska det gå att ladda hem serier på den. För även om det är tråkigt att sommaren i princip är slut, man hann inte vara med i år heller. Så längtar en del av mig till höstmörkret och alla serier som börjar gå igen. Det och massor med koppar av the´ och varma, underbara, snygga koftor !! Åh för att inte glömma alla tända ljus.  Det enda som egentligen är tråkigt är att hundträningen blir så begränsad.
Just ja, köpte ju en softshell jacka på Noliat idag åsså. Ibland är det bra att kunna ha barnstorlekar, för den var minsann 100 kr billigare. Så nu känner jag mig ganska så förberedd för blåsiga höstdagar. Måste dock åka och kolla på den dära Didricksons regnjackan åsså, jag gillade verkligen den.
Hujja tur att de snart är lön säger jag då. Mamma "lurade" med mig på Wedins igår där de tydligen ahde en superrea. Jag hittade väskan jag trånat efter ett tag för UNDER HALVA PRISET !! Jag älskar den redan och vi kommer mkt br överrens. ;0) Men mamma gjorde ändå årets köp. Hon hittade ett par snygg stövlar som hade kostat 1400 eller ngt liknade. Först var de nersatta lite och nu halva det reapriset, så jag tror hon fick dem för under 500....men de bästa var att de var så nya, dvs att de var från årets höstkollektion, att de inte fanns i deras dator !!!! Det var såååå nya.
Tydligen har de blivit uppköpta av Eurosko och ska sälja ut allt de har. Även sånt som kommit in för bara någon dag sedan. Inte illa, och mamma fick sig ett par riktigt snygga pjucker.
Jag fick henne även att köpa en julklapp åt mig, en  Conversebag, vit lite större, skita snygg.....även den var super billig och nyss inkommen, Igår var en bra fyndar dag.
Så skynda er dit innan allt är slut !!

Nu har Rob tydligen klarat bossen så ja ska gå dit igen.
Trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback