2008-08-24 | 18:04:34

Maria-terapi.

Åh jag har just haft ett underbart samtal med Maria. Tack och lov för att jag har henne. Nu känns allt mkt bättre, och mitt humör steg ordentligt. Kan inte beskriva vad den människan betyder för mig.

Hade nyss två pojkar som satt o drack öl på innengårdes lekhustak. Som den surkärring jag är gick jag för att ringa Securitas, men då blev de rädda och hann sticka. Mohahahhahahahha. Fast ja tycker inte att 10-12 åriga pojkar ska sitta och dricka öl. Kalla mig moraltant eller vad ni vill. Men om den dagen kommer att ja får egna barn så vill ja veta om de som minderåriga sitter någonstanns o dricker.
Synd bara att ja inte fick bussa Securitas på dem !! Jag är på ett hemskt humör idag. Hm kanske borde ja ringa till MAria igen och prata ytterligare typ två timmar. :0P Om ja inte hade varit så kopiöst trött o risken att ja skulle somna vid ratten, eller börja storböla i Malarias kök, så hade jag åkt dit ikväll.

Har som sagt varit i Munkis på fm, där tränade jag och Disse "hopp". Jag prövade att stå mitt för, vid sidan av och nästan jäms med hindret, om än en bit fram. Allt för att han ska lära sig att ALLTID hoppa. Han klarade allt galant. Så jag gick över till att träna hoppet som ingår i lydnadstvåan. Dvs. hopp över och stanna, för att sedan hoppa tebax. De vi körde gick mkt bra. Funderar på att åka och köra ett sök med honom senare i veckan, samt träna lite dirigering. Han har gått upp lite i vikt, men är ganska så skitigt och otrimmad (Maria jag vet vilken kam du menar och jag vet vart den är !!) jag skulle gärna se att han breddade sig lite fram, men det kommer säkert. Det blir nog att anmäla till Sundsvall internationella under veckan så. Då måste vi börja träna lite sån åsså. Det är sjuk roligt att ha hund. Även när de regnar ;0)

Nu ska jag surfa runt o se om ja hittar ngt att ha på mig till lördagen.

Adjöss !!

Hihi ser ni vem som är vem ??!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback