2008-08-28 | 13:44:33

Big mama lips !!

Början med att tacka för den anonyma kommentaren, och svarar att ja ska försöka. Men det är inte bara skolan jag är rädd för, jag är rädd för framtiden, för det jag inte vet.

Illamåendet är bättre, de var nog mat som saknades. Jag har hunnit med lite småsaker på morgonen ändå.
Sett nyaste avsnittet av G(r)eek. Har ni inte sett den serien MÅSTE ni se den. Helt underbar om man som jag gillar american teen life. Lagom enkelt, lagom komplicerat. Inte lika mörk som OC tack o lov. Jag är helt förälskade i den serien och den är så himla rolig att följa. Sen att man hittar ett kärlekspar att hejja på är alltid lika roligt och irriterande !!
Vi har trimmat Disses tassar och öron, hm fast öronen blev inte de bästa kanske. Hackigt, där ligger du i lä Maria. Sen har jag börjat försöka klicka in att han ska vifta på svansen när ja står framför honom. Vi är bara i början än, så roligt dock att se honom ta fram en massa andra beteenden och verkligen försöka lista ut vad de är matte vill !! Nu sover han igen, Dex tog verkligen slut på honom....bara bra !!
Ja har gjort mig färdig för jobbet, funderar på att klippa mig igen eftersom de inte gick så bra sist. Funderar på frisyr till helgen, och insett att jag inte har varit på syss ännu.....hm när ska jag egentligen hinna med det då??  Jag får komma på ngt. Nu måste jag dra till Coopen och jobba mina hela 6 timmar !! ;0)

Jo jag och Maria provade Too Faced Lip Injection igår....jag kan lova att man får STÖRRE läppar. Haha vi såg både ut som två jadu ja vet inte vad. Men som sagt de funkar då verkligen !! Så vill du ha Big Mama Lips ska du verkligen köpa den.
Too Faced Lip Injection
Pöss !!

Kommentarer
Jennie W skrev:

Kul att du har snokat runt och jag blir bara bekymmrad om du börjar skicka brev och sånt:)Syns i morgon.

2008-08-28 | 21:25:08
URL: http://jewi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback