2008-08-05 | 22:16:13

Regn, spår och coats.

Hemma.
Sovit i munkis natten mot idag.
Vi var och fikade på Humlan igår, jag hamnade i The´-paradiset och Robban blev svårt chockad då Mattias hade festat  med "nå band som skulle vara rätt kända i Finland" dvs Nightwish, plus nån från In Flames.
Jag köpte tre nya theer och fortsätter drömma.....kanske kanske.
Vi köpte foder åt lilleman åsså.  Åkte förbi kusin Johan som klarat körkortet-grattis garttis- för att låna ett spel till Wii. Så hela kvällen igår spelades det på olika håll. Kring tio halv elva åkte jag och Robban ut till Heden för att lägga två spår. Mörkt och lite läskigt var det, hästspår blev till björnspår och buskar blev till älgar. *fniss* Nåja vi överlevde och sov gott på loftet.

Förmiddagen idag var super härligt. Vi gick tillsammans med Sofia och super-Chappe spåren. Disses var ganska så svårt, och när vi gick det igår kändes det jätte långt, men så långt var de nog inte. Om jag hade kunnat fixa en karta i paint och sen lagt in den hära så hade jag gjort de. Men jag kan inte och ärligt talat så är jag inte så intresserad av dattatjafs. Nån gång i framtiden kanske, men mest troligt inte de.
Nåja tillbaka nu, snårig och torr terräng vilken inte är de bästa spårvädret men ändå. ett bloduppehåll och en ny sorts vinkel, en 45 graders. Plus att vi gick över två vägar. Han tappade lite nån gång, men ringade (fast han hoppas runt.) in bra och hittade snabbt spåret igen. Tuffade på men i ett bättre tempo nu än tidigare. Så stolt var han när han fick bära klöven mot Chappe och visa vad han hade !! Duktigt vovve.
Chappe gick bra, även om Sofia kanske inte håller med. ;0) För även om han tappade i vinklarna så lämnade aldrig hans nos backen. Ta Disse tex han lyfter ju gärna upp nosen och nosar runt i luften när han tappar. Men inte loket Chappe. Han klarade sig bra tycker jag och som sagt de var ett tufft underlag, plus att de blåste.
När vi var klara så åkte vi till Gläntan och de fick bada. Disse försökte och försökte för att få Chappe att busa men ikket. ;0) Tillslut la sig Disse ner och svalkade sig i vågorna. Var så härligt att de hur lyckliga de var när de sprang omkring där på stranden.
Tyvärr hade vi inte kameran med oss......som vanligt. Funderar om ja ska anmäla till anlagsprovet nu i höst.....hm törs jag ??!! Tror ja måste låte MAria lägga några spår o se hur han gör så han inte går på våran lukt.

Sovit mkt idag så jag är dålig i halsen. Robban han har mest spelat TV-spel han. En lugn em har vi haft och de är skönt.
Dock har ju sommaren helt gått vilse. Samma dag som vi köopte poolen kom åskan och tog med sig värmen bort. Hujja de är ju så kallt att man måste snart ta på sig långkallingarna igen.
Funderar på att köpa mig en gammeldags regnjacka att ha under mörka blöta höstdagarn när jag och voffs ska ut. Hittade en på Didriksons.....äsch gick itne att kopiera nån bild. www.didriksons.com är iallfall adressen. Liza Coat heter den och finns i tre färger. Måste nog åka runt o se om den finns någgerst henna i stan.
Nä nu ska jag dricka lite mera The´ och snoka runt på lite bloggar. I morgon ska jag försöka orka upp för att träffa två gamla klasskamrater, och sen ska jag med Pling på noliat.

Ajdöss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback