2008-12-22 | 21:15:30

Hjärnan är avstängd.

Inkommen från en prommis med vovvarna. Lite kyligt men samtidig härligt.
Märker dock att jag inte lägger märke till allt som finns runt omkring mig. Snön ligger vit och fin och det är ett perfekt före-julaftonsväder. Men jag ser ingenting utav det, jag bara går rakt fram, som i en liten bubbla. Känner liksom ingenting, bara går och går. Hjärnan är avstängd och jag vet inte vart jag ska slå på den !!

Stan hade kvällsöppet ikväll. Hade tänkt gå ut men jag hade ingen lust, somnade en stund istället. Jag hade inget ärende på stan, men jag hade tänkt försöka få in lite julstämmning, för den har flygit sin kos.
Ska försöka slå in de sista klapparna senare, men först hade jag tänkt ta ett bad. Kanske lyssna på lite Pink, julmusiken ger mig tyvärr inte så mkt. Men Pink hon går rakt in i själen.

Jo just ja !! Jag har varit lite orolig för Eskil, han har ätit dåligt och bajsat ganska så mkt. Först så insåg jag att det var en löptik här på området, sen så insåg jag att istället för ca. 8dl mat per dag, har stackarn fått 16 dl, dvs DUBBELT så mkt. Inte undra på att han inte varit hungrig och bajsat som en tok. Vet inte vad jag fik för hjärnsläpp men nu vet jag iallafall....en stund borde jag väl komma ihåg det kan man ju tycka !!

"Normaly I´m so strong."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback