2008-12-10 | 18:19:59

Klappar och sånt.

Idag har det varit fullt ös från tidiga morgonen. Jobbade på fm, chark och frukt. Roligt faktiskt !! Chefen frågade om jag ville börja ha husjour....hm ja ska tänka på saken svarade jag. Lite osäker på om jag skulle klara av det. Sen om någon skulle kräkas....huvvaligen !! Men som sagt ja ska tänka på saken.

Sen har jag varit ute och handlat en del julklappar. Börjar faktiskt vara färdig, eller nästan iallafall. Höll på att få hjärtsnurp två gånger men det löste sig tack och lov !! Så en tips, det är dags att börja handla, för det mesta börjar vara slut.
Hundarna fick följa med på äventyr och jag o Ekke var in på Djurmagasinet och handlade ben åt dogsen.
Så sen satt jag och slog in klappar, drack T, lyssnade till musik och hundarnas tuggande. Allt i skenet av ljus. En riktigt mysig lite stund.

Känne rmig dock lite frusen nu. Har badad och druckit varmt, men ingenting har hjälpt. Vet inte vad de kan vara, alla som varit här vet ju att vi har de ganska så varmt. ;0) Men det har ju varit runt en -20 idag så det kan ju vara det. Nu blir det middag, pastasallad, ltie mys framför TVn och kanske lite mera paketinslagning.

Hoppas alla har haft en bra dag !!

Dagens fråga: När slutade ni tro på tomten ??!!

KJAM !!

Kommentarer
Pigge skrev:

Vad då slutat?

2008-12-11 | 10:12:11
Theres skrev:

Kommer inte ihåg men sent var det. Fast innan jag flyttade hemifrån ;=)

Bamsekram!

2008-12-11 | 18:35:05
URL: http://theressorvag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback