2008-12-17 | 12:04:43

Tre år !!

Huvva vad det blåser ute, både våran utegran och slinga lever riktigt farligt just nu !!
Idag blir det att baka till R kalas på fredag, alla är SÅ välkomna. Sen ska jag handla det sista, vet att jag har sagt det många gånger men det har aldrig blivit av. Dock kan jag inte handla allt, jag ska få ge Rasmus hans första husdjur, fiskar !! och ingen är gladare än jag :0)Dock måste ja ju köpa dem ltie mera nära inpå så ja ska åka och kolla vad Djurmagasinet har för öppettider nu i jul.
Ska dock göra mig lite fräschare först, igår ville mamma gå på stan och jag var tärd efter jobbet men självklart så följde jag ju med. Men träffade en massa människor när jag helst ville vara anonym. Jag kände mig precis som Marith skriver i sin blogg, trött, ful och kantig. Så idag sattsar jag på ett inte så skrämmande utseende !!

Idag är det också TRE år sedan jag och R blev tillsammans. Hur sjukt är inte det ??!! SOm R sa igår, att två år kan jag gå med på, men TRE ??!! Fast de säger ju att tiden går fort när man har roligt. Och mkt roligt har vi haft tillsammans. Jag tror aldrig jag har varit ihop med någon som jag gjort så mkt saker med. Det har varit Stockholmsresor, fotbollsmatcher, ihopflyttningar, hundskaffande, semestrar ja typ allt egentligen. Och roligt har jag verkligen haft !!
Tack love !!

Hoppas att alla får en bra dag, ska försöka återkomma med lite bilder från gårdagen !!
Kram och hej !!

Kommentarer
Marith skrev:

Haha inte är du ful och kantig..... Det blir man först när man blir en galen mamma utan tålamod och järnan håller på att explodera till små små molikyler.....

Brukar tala om för barnen att är de inte snälla så blir jag Häxan surtant!

Ha det bra Kram Marith

2008-12-22 | 10:33:38
URL: http://www.husvidhavet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback