2008-12-14 | 15:20:05

Gårdagen i ord.

God morgon god morgon !!
Haha nä riktigt så illa är det inte, men jag o R har myst på soffan tills han var tvungen att gå till jobbet.

Vet inte riktigt vart jag ska börja, hade så sjukt kul igår. Länge sedan jag hade så kul på en utekväll.
Maria kom ju hit och vi fixade hennes hår. Först fick jag inte göra som jag ville, men det hela slutade med att det iallafall blev precis som jag hade tänkt det. ;0) Haha man måste bara bearbeta henne lite !!
Sen gick vi till Fia för att locka hennes hår, roligast var ändå när jag och MAria disskuterade lite hur vi skulle göra och Fia helt plöstligt säger "nu hör jag att ni håller på att bli ovänner.". Jag och M tittade på varandra och brast sedan ut i skratt, ovänner var det sista vi höll på att bli !!
Sedan joinade Theres oss och vi sattes oss för att äta en god paj, lite ost och kex samt självklart dricka en massa vin.
Jag tror vi pratade om det mesta, och kvällens mening blev jag har aldrig varit så full att jag har lekt med mitt eget bajs. För att göra en lång historia kort, vi pratade om att ha husjour på Coopan, kom in på att Eva en gång varit tvungen att torka en toalett full, då berättade Fia en historia som hade hänt på Prix, och vi kom all fram till att vi aldrig har varit så fulla att vi har lekt med ja ni vet !!
Det blev många glada skratt och en hel del snusk !! Haha !!
Sen fick vi lära oss att Fia inte tycker om SÄR SKRIVNINGAR.  Vilket jag är en mästare på.
Sen så pratade vi om hur mkt man ändå måste censurera på bloggen, även om man kan tycka att man kan skriva precix vad man tänker och tycker, så är det mkt man måste hålla inne med. Saker kan misstolkas, saker kan blåsas upp och bli förstorade. Det är mkt som jag skulle vilja skriva om men jag vet att de inte går.
Nåja hur som haver så blev det ju iallafall dax för utgång, även om förpartyt var så kul at jag tror egentligen ingen ville gå.
Fia konstaterade att hon dansar INTE !! Vi andra placerade våra lurviga på dancefloor och där stod vi tills de stängde. Bra musik och trevlig sällskap, kan de bli bättre ??!!
Jag och M har redan röstat och vi har bestämt att hejna gör vi om.
Bilder har jag inga men ja lägger min tilltro till att Theres lägger ut lagom pinsama bilder på sin blogg !!

Nu hade jag tänkt mysa vidare här hemma.Hoppas alla får en trevlig tredje advent !!


Och till dig vill jag säga tack för att du ville dela med dig. Jag finns här, alltid.
Och till dig vill jag säga att du kanske kan lura många, men inte mig. Jag finns här för dig oxå, if you want me too.
Och till M vill jag säga att nu tror jag vi har umgåtts för mkt, haha I love U men du behöver väl inte dela med dig av allt ??!! *fniss*


Kram !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback