2008-12-31 | 09:47:29

Mål för 2009.

Snart ett nytt år igen, helt sjukt minsann !! Förra året var vi med Ingela och den andra H. I år blir det ju som sagt Iggejaur.
Så himla skönt att slipap stressa iväg, återigen tack K !! Vi ska packa lite, handla lite, åka förbi Munkis lite men sedan bär det iväg !! Jag tror det är precis vad min kropp behöver för nu börjar det bli jobbigt att ens röra på sig.

I år blir det inga nyårslöften. Jag tror ändå inte at tjag kommer hålla dem, och håller jag dem så håller jag dem FÖR bra. Däremot har jag tänkt skriva upp lite mål för 2009. Jag behöver ngt att sträva efter.

För mig själv:
* Våga mera !! So what ifall en gavel blir ful och måste göras om. Världen går inte unde roch förhoppningsvis blir ingen arg. Våga göra fel helt enkelt, så jag kan lära mig att göra rätt !!
* Ringa mera. Eller iallafall bli bättre på att höra av mig åt folk och ev kanske börja ringa liiiiiiite mera. Men bara kanske !!
* Ta tag i saker och ting. Inte låta allt falla mig ur händerna för att jag inte vågar eller har ork. Börja strukturera upp mitt liv. Vad vill jag egentligen ??
* Börjar träna. INte för att bli som jag brukar säga "fit" utan för att bli piggare, bygga upp ryggen o få mera ork. Inget beach 2009 här, utan orka med 2009 !!
* Städa oftare. Hahahahhahahaaaa !!
* Ha många, många, många vinkvällar med T, M och F. Och alla andra som vill vara med !!
* Dricka mera T och njuta mer av livet innan det är försent.

Med voffs:
* Disse ska startas i öppenklass viltspår. Målet är att starta några gånger och återminstone få MINST en 1:a. Sedan gärna ett Hp.
* Ställa ut i vår och sommar om han är i päls och kondition. Jag måste komma tillbaka till utställningsringen och tycka det är roligt igen. Självklart vill vi ju ha Ck och Cert !!
* Träna mera jakt. Åka till Pålkem och lära mig mera. Mera vattenträning och stadga. Utvecka dirigeringen och visselpipan.
* Lydnadsmässigt måste vi hitta tillbaka till när det var roligt. Starta i Lkl 1 känns lite vl långt bort. Men vem vet under kan ju ske !!
* Eskil ska vi börja köra viltspår med. Och förhoppningarna är att kunna starta i ett anlagsprov till hösten.
* Vi ska lära känna varandra mera. Hitta varandras knappar.
* Köra mer med apporteringen, för jag vet att han kan !!
* Sedan ska vi mysa en massa, för det vet jag att Ekke tycker om.
Men framförallt så ska vi ha roligt ihop. vi ska bada, åka skidor, busa, mysa och vara den flock som vi nu har blivit !!


Så det var några av mina mål för nästa år. Vissa blir lätta och andra betydligt svårare. Men det är saker jag ska jobba med iallafall. Nu måste ja packa klart för att åka bort och göra precis det som Maria skrivit.

Ha en underbar nyårsafton alla !! Och smäll inte så himla mkt smällare. Det finns rädda djur, åsså skjuter ni upp en massa skit i våran redan sargade värld !!

Glada nyårshälsningar !!


Kommentarer
T skrev:

Gott nytt år gumman!!!! Kör försiktigt till Iggis, det blåser ju så man nästan blir skraj. Mycket bra mål du satte upp för dej själv. Våga mycket och om du tvivlar så får du komma och stödja dig på mig om det behövs. Hundarnas mål säger jag inget om för du är redan så duktig med hundträning och sånt. Ha det bäst!

Puss på dig vännen!

2008-12-31 | 10:37:52
URL: http://theressorvag.blogg.se/
Marith skrev:

Tusen tack och hoppas du får en fantastisk nyårsafton!!

Kram Marith

2008-12-31 | 16:08:10
URL: http://www.husvidhavet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback