2008-02-28 | 11:44:00

Kvitten.

Jag har varit lite sådära lagom produktiv nu på morgonen.
Hunden och jag har varit ute, han fick springa lite lös.  Han såg ut som Bambi på hal is, då han hamnade mitt på en isfläck och kund einte ta sig därifrån. Tur att matte fins ibland !! ;0)
Vi har även tränat på att stå, både löst och med min hjälp. Vet inte hur ja ska ställa honom på lör än. Han står mkt bättre löst nu än vad han har gjort, men som vanligt ingen svans. Och då blir ju helhetsintrycket inte så bra. Jag tror jag ska glutta på hur de andra juniorhannarna ställs och sen gör så.
Jag har diskat undan saker jag inte vill ha i diskmaskin, typ apnnor och sånt. Satt igång en diskmaskin. Vädrat läggan lite, borstat lilleman, och plockat ihop lite skräp.
Nu ska jag at och dricka en kopp Kvitten, det underbara teet som jag köpte nu i helgen då jag var till Umä.
Sen bär det av till Coopan där jag ska spendera resten av dagen.
Tackade nej till att jobba i morgon. Jag har så mkt jg ska fixa, all mat och fika till lördagen, plus att vi ska ställa iordning allt, plus att jag ska fixa allt till mig och Disse. Han ska fixas, mina kläder ska fixas och allt ska packas. Massor mer jag ska göra i morgon oxå och jag kände att jag var tvungen att säga nej, för min och min mages skull.
Men lite dåligt samvete har jag faktiskt. Och de var ju Åsa som ringde, tider på Spal är ganska roliga.....nåja jag vet innerst inne att jag ahr gjort rätt......men ändå.

Nä nu ska jag dricka lite te och försöka få kontroll över mitt sinne.

Kram.

P.S. Kolla denna länken, klart man blir lite sugen..... D.S.  

http://www.jmhorses.dk/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback