2008-01-21 | 17:00:27

Fröken duktig flicka.

När jag gick gymnasiet, så sa min gympalärare till mig, "du är en såndära duktig flicka, vill göra allt rätt, kanske borde du skaffa dig en ovanan, kanske borde du börja snusa."
Om vi frånser det faktum att en lärare uppmuntrade mig att börja med något som kunde leda till ett missbruk, så måste jag erkänna att han har rätt. Jag mår som bäst när jag har utfört ngt och detta har gått bra.
Så nu har jag nyss bet. alla räkningar (snart kommer första nummret av Canis !!!!!) varit på vägledningscentrum som det tydligen heter, för att tamina första steg mot att plugga upp mitt Matte A betyg till ett MVG (ångest och stress.) Diesel ligger i korgen och morrar i sömnen och jag sitter här med en tekopp. Just nu är jag ganska så nöjd och glad i själen.

Jag skulle vilja prova på klickerträning, men är rädd för att göra fel. Har hört att man kan förstöra en hund for ever om man gör fel, nån som vet hur sant det är ?? Har läst på nätet och hittat en massa spännande böcker som jag vill beställa. Ska bara övertyga Robban om att vi behöver alla dessa böcker.......PLZ LOVE !! ;0)
Nu piper den lilla åsså. Diesel är ingen högljud hund av sig, har han ens källt två gånger i sitt liv ?? Men när han sover så låter han högt och mkt. *ler*


Jojojojojojoooooooooooo i morgon ska vi och träna i Grans ridhus. Våran uppfödare tipsade om att Goldenklubben hade träningar där på tis.kvällar. Så i morgon ska Maria och jag dit (självklart hundrarna oxå.) Som vi ahr längtat efter nån att träna med och tom under tak !! Hoppas bara att man törs fråga om saker man undar över, jag är ju lite mesig när det gäller sånt dära.
Igår fick Disse träffa och busa med en tik, dte avr första gången i hans lilla liv. Alla jag känner har ju bara hanhundar. Men det märktes då inte alls att det avr en tik. Jag studerade kroppsspråket hans mkt noga och kunde inte urskilja nångra skillnader mot för när han träffar hanhundar. Hon var liten, med ett smalt feminint ansikte och dumboöron. ;0)

Helgen ja, den gick fort trots jobba, nog mkt tackvare att Erica, Lena o lite annat roligt folk jobbade. Lördagkväll trodde vi skulle bli lite halvseg, men efter mat i Munkis så fick vi besök av Ingela och Håkan. Trots att Ingela hade varit på IKEA hela dan. Mkt mkt trevligt och de stannade till halv ett eller ngt sånt. Ingela den busen chockade mig svårt, men jag hämtade mig sen när hon lät mer förnuftig. ;0) Även hon som peppade mig att ta tag i matten. Ska snart kommer ner till Umeä så vi kan ha vårat pyjamas-party !!
Jag har haft dåligt samvete genemot Ingela så länge, men nu är allt som det alltid har varit. Super duper bäst !!
Söndagen bestod mest av jobb, lite hundbus och middag i Böle. Mys i soffan till Shrek och sen sängen.

Läste just en arbetskamrats blogg, de är i Thailand. Även om jag inte är så särsklit sugen på att åka dit, så är jag riktigt avis på solandet, alla utflykter och att bara få komma bort en stund. Att de sen kommer vara bruna och få mig att se ut som en levande död, tja det hör väl bara tlll. ;0)

Nä nu ska jag gå och göra ngt vettigare.

Kjam kjam !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback