2008-07-12 | 23:20:34

8,25.

8,25 timmar kvar att jobba innan semstern. Ska bli så skönt, har jag nämnt det tidigare eller ??!! ;0)
Dagen flöt på helt ok, den var rätt uppdelad så på em hann jag knappt vara på frukten. Imorgon är det mejan som gäller.
Franke berättade att hans tjej hade fått veta om skolan redan, och mkt riktigt väl hemma hade jag ett mejl från studera. För att föra smärtan kortvarig gick jag in direkt. Till min förvåning är jag behörig till mitt förstahands val (låååång historia.) Där ligger jag nu på reservplats hm vad var de nu igen....typ tillräckligt nära för att man ska känna vittringen av den, men tillräcklig långt bort för att ingenting ska vara säkert.....bara vänta. Sen på hälsovägledare ligger jag som första reserv. Jag tror att de är de två alternativen som jag väljer mellan nu. Socionom känns inte helt rätt, kommit in på det dock. Vet avd jag skulle vilja jobba med om jag utbildade mig till det, men jag vet inte om jag skulle orka med det i längden. Sen Etologi och djurskydd, låter ju skit intressant......MEN frågan är om jag vill jobba med det, eller mest läsa det för min egen skulle för att jag älskar ämnet. Men vill jag som sagt jobba med det, eller läsa mer på sidan om och använda mig av det själv. Många frågor som snurrar i huvudet just nu, men jag har till den 28 att svara så......*tänk tänk*.

Disse fick idag följa med husse på en löptur och hade visst skött sig bra. Senare på em så gick vi ett viltspår som husse hade lagt ut på fm. Hunden var laddad och började ganska snabbt att slarva. Till hans försvar så var början av spåret lagt på en ganska öppen och torr treäng, vilket försvårade det hela. Men som sagt, han var alldeles för uppe i gasen och tog nog det inte på allvar. Helt plöstligt verkade det dock som om poletten föll ner, för då stoppade han nosen i backen och lyften den inte därifrån förrän han hade hittat klöven.Det avr en fröjd att se hur noggrann han var och hur väl han tog vinklarn- som avrit hans svagaste sida. Inga problem alls !! Sådan spårnoggranhet vill jag alltid ha på honom, för nu kände jag att jag verkligen litade på honom. Så vi ska försöka lägga många spår nu när vi har semester, för att se hur det utvecklas. Idag är jag dock nöjd att han verkligen visade oss att han kan om han bara vill. Kanske är lite mkt hormoner i honom just nu oxå, men men. Efter slarvet så var det verkligen ett perfekt spårande av herr In Flames !!

Kört lite ställande oxå ikväll, nu förstår han (oftast) men ibland flyter han iväg lite. Vi kämpar dock vidare, och ikväll backade vi några steg och klarade några ståenden med nästan "slidestop."

Igår när vi var och rekade för spåret, så körde vi lite jakt oxå. Han fick köra två enkel markeringar-super fart, höll hela vägen in och bra avlämning, DOCK måste jag ganska ofta vissla på honom för att påminna att han ska komma med dem, han blir lätt ståendes tittande på mig som att han tänker "vad var det nu jag skulle göra igen ??!!" Tror ni det är ngt övergående tills han har lärt sig vad allt går ut på eller gör jag ngt fel ??!! Tips är välkommna.
Sen körde vi ett fältsök, redan där började jag märka av lite slarv, som blev tydligare på linjetagen. Trött, mkt i huvudet och lite noncalant upplevde jag honom. Körde ett litet närsök med köttisar, det gick super, med pipa och allt !!
Han har ju en sådan enorm fart ut och genom hela söket, men sen är det som att han tappar all ork efter en eller två dummysar.....ointresserad eller blir de mkt att tänka på. För kondisen den har han. Matte försöker utvärdera i huvudet sitt.

Igår hann jag även med att träffa Plingan en sväng. VI gick på stan, fyndade en myskofta för 49 kr, men i övrigt fanns de inte mkt roligt att se på. Vi tog en fika på Kvarters innan vi gick till våran enormt stökiga lägga. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord innan hon var tvungen att fara för att göra sig schnygg till kvällens festligeheter. Tänk att hon får sin vovve om TVÅ veckor !! Spännande !!
Maria kom strax efter för att hämt aen klöv och äta sin MAX-mat....fast jag tror det mesta av vegburgaren hamnade på tröjan och de flesta stripsen hamnade i min mage. ;0) Hon åkte up till Iggejaur för att bli bitan av blindigar och mygg.Hoppas verkligen vårat "träningsläger" blir av.....haha.

Nu måste jag i säng, helt slut som vanligt. Hoppas jag ska bli piggare av semestern, kanske borde köpa järntabletter oxå. Nåja.

Just ja, Veronica (om du läser det här.) vi träffas gärna och lägger några spår och lite sånt. Jag tror vi alla kan lära av varandra !! ;0) Skulle vara så kul att träffa alla igen !!

Sov gott nu alla !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback