2008-07-15 | 21:39:38

Andra.

Håhåjaja just hemkomna från Munkis där vi har spenderat mest hela dagen, eller hela och hela. Vi vaknade väl sisidär runt halv tolv. ;0)
Idag sken solen igen, men det blåste på rätt bra där mitt på dagen. Vi bestämde oss för att åka rollerblades ut till munkis. Gick fin fint, vi stannade några gånger för att matte skulle få vila sig och så.....Disse han var inte alls brydd.....men vi "tvingade" i honom lite vatten och resten fick han över huvudet. Väl i munkis åkte jag och Robban för att lägga ett spår. Var lite osäker på hur han skulle klara det då marken var snustorr och det blåste på ordentligt i skogen. Men han fixade det galant, man märkte att det hade drivit lite åt vänster men han fixade det ändå. Visst ibland blir han fortfarande lite för het men då sa jag bara åt honom att ta det lite lugnt, och då hittade han rytmen igen. Så nöjd över honom idag !!
Annars har vi grillat och myst på mest hela dagen. Robban har hjälpt mamma gräva om några buskar och jag har slöat i en stol. :0) Nyss då det började ösregna så satt vi inne på altanen och såg Allsång på Skansen, och jag drack en kopp varmt underbart the´.
Jag har även hunnit med att följa med Maria till Vildmarksshopen i Bersika, där köpte hon ett par URSNYGGA Pinewood byxor ;0) Så nu kan vi hävda oss i skog och mark, och göra det med stil. *asg* Dock är det en riktigt jobbig butik för mig, för JA jag är rädd för uppstoppade djur, så är det bara !! Maria hon fnissade mest och charmade killen som hjälpte henne. Vi åkte även ut till Gunillas HUndshop där vi köpte varsin behållare till kortisontabletterna. Vi överbevisade Gunilla och jag tror de sved lite grann. Bra att hon finns, ska dit och köpa foder någon dag.

NU ska jag och Robban räkna ut vem som vann årets Tio-kamp.
Ska försöka svara på kommentaren jag hade fått i mitt förra inlägg lite senare, måste bara finna ord till hur jag ska formulera mig.

Puss !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback