2008-07-14 | 23:54:37

Första.

Första semesterdag.....hujja börjar redan få ont i magen för att den snart är slut.
En liten tripp till IKEA blev det idag, komme på det igår minsann.
Disse fick vara hos farmor på Berkön och mysa på.
Inhandlade inte så himlans mkt, en hylla till badrummet, en ram och några ljus typ. Hann ju självklart in på Djurmagasinet och där köpte vi Disse en frisbee (??). Sen så har de jätte söta bakelser till djur där oxå, och de luktar himmelskt !! Visseligen gode så dyra men......förra gången jag avr dit inhandlad ejag en, och idag betalade moffa en. Har tagit kort på dem som ja kanske kan sätta in sen.
Det blev en lång dag, men mysig var den. Att umgås är väl bland det bästa man kan göra. När vi hämtade liten så bjöd Sjödinarna på mat och fika så vi blev där en stund. Nu har vi skjutsat hem mor och far, jag har suttit här en stund medans Robban har skruvat ihop hyllan.
Måste bara berätta ngt roligt, Robert hade ställt klockan på åtta i morse (WHY ???????) och jag vaknade till och försökte fokusera på vad klockan var. Tillslut så såg jag att den var 8.02 och då försökte jag komma på vilken tid jag började, har lixom ingen arbetstid som stämmer med at tjag kliver upp den tiden. Jag hann bli lite kall för jag trodde att jag hade försovit mig......då insåg jag jhu !! Vände mig mot Robert och sa lite sömning- vi har ju semester. Ja det har vi gumman svarade han, men då sova jag redan igen. ;0)

Nu ska jag gå och mysa lite innan de blir sängen.

Puss.

Kommentarer
Anonym skrev:

Kan man ha en golden som ren sällskapshund? jag gillar rasen, men är inte så intresserad av att spåra och sånt.. Jag vill inte köpa en om den kommer bli olycklig för att jag inte är intresserad av det. Vad tycker du?

2008-07-15 | 10:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback