2008-07-23 | 23:05:14

Onsdag full av liv.

Idag har varit en dag full av liv och rörelse. Hm förutom de där två timmarna som jag somnade i husvagnen. ;0)
I munkis sken solen och det var varmt. Jag prövade Disse lite på fritt följ och nu börjar de likna ngt igen. Ställandet vill ja ska li snabbare men jag flyttar bara frambena två små steg nu så kanske nån dag. ;0)
Ikväll har jag, mamma, pappa och Robban gått på PDOL och kikat lite. Dock är det synd att det är så himla kvällkallt här, jag höll på att frysa till is. Vi åt även lite festivalmat och spelade på ngt hjul. Fick träffa Vickan och hennes ursöta lille Lukas, ska se till att få träffa dem igen innan de åker.
Mamma och pappa kom och drack lite kaffe på våran balkong, de åker ju till Åland i morgon så jag ska vattna alla blommor, jag undrar verkligen om det är en bra ide´ men men.....;0)

Vart lite träningssugen så vi gick ner på innergården. Körde fritt följ, mkt bättre, men det finns att små slipa på. Robban fick agera tävlingsledare och vi tränade på att utföra längre moment innan godis. De funkade nästan bättre, än så länge, han blev lixom mera peppad.....sen fick Disse gå lite på dansar och ler, alltså inte in på området men vi gick upp på gågatan för att han skulle få titta på allt folk, mer obrydd hund får du nog leta efter. :0) Hemma satte vi oss på balkongen igen och jag började se min DVD om lydnad. Självklart blev jag sugen på att prova några av tipsen och hm tja vi kanske kan få ett snabbare läggande. Jag vill köpa ett apportblock men jag vet inte riktigt vilken storlek jag ska köpa. Har kollat runt och det står inte hur bestämmelserna är där....hm.
Nåja ut o stolen och se lite mera DVD, dricka lite te och må gott. Kan knappt vänta tills jag får anmäla mig till en lydnadsklass kurs.....vi behöver störningar och lite stress. ;0)

Puss på er !!

P.S. Om bara två dagar så dimper han ner här och vänder upp och ner på världen.....lille H.....SPÄNNANDE !! Och framförallt kul med en träningskompis. D.S.

P.S 2 Tjejparty jenna på lördag, välcome, välcome !! D.S.2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback