2008-07-24 | 19:53:35

Träningsdagbok.

Lite träningsdagbok blire nu.
Varmt är det, kanske lite för vamt men vi körde ändå ett litet pass. Började med lite fritt följ, han kan det,de syns men orkar som itne sattsa på det eller hur ja ska förklara det. Fick några underbara sträckor dock så !!
Fortsatte med att få ett snabbt läggande, går både bra och dåligt, ibland glömmer han bort att de ska gå fort !!
Körde endast lite ställande, för nu hade matte börjat bli trött.
Provade på rutan, gick faktiskt över förväntan.....men vi gick ltie för fort fram, blev väl kaxiga och minskade targeten för fort. Dock får man vara nöjd, han hade superfart in mot rutan och hamnade alltid i mitten (så länge targenten var där iallfall.) Jobb jobb och åter jobb !!
Sedan så körd ejag en minnesmarkering, jösses vad laddan han blev när han såg att jag lämnade av en dummy. Man såg hur han riktigt fick koncentrera sig för att inte springa iväg och hämta den direkt. När han väl fick hämtad den, efter lite ställande så var en som skjuten ur en kanon, både in och ut !! :0) Kom tom en oväntad störning iform av en man som skulle grilla.....men de sket Diesel i för han hämtade ju en dummy !! Äntligen hade han den dära riktiga glöjden som jag vill se oss honom, jag blev nästan men bara nästan rörd. ;0)
Eftersom han tyckte de var så kul så körde vi en enkel markering åsså, samma sak där. Så nu var vi nöjda. Han är super trött (värmen.) och drack och gick direkt och la sig.

Själv ska jag hoppa i badet, jag och Robban ska ju som sagt in och äta nå gott ikväll.  På tal om gott, fixade hem nya kövrar idag, så nu ska  det spåras !!!!!!

Ha en fin, varm kväll alla !!



SPRIIIIIIIIIIIIIIIIING Maria !!!! Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback