2008-07-28 | 12:44:45

PDOL dag 2 plus mera.

Idag hade varit en perfekt dag för en söt liten laptop att vila i mitt soliga knä ute på balkongen. Jag måste verkligen ta tag i hejna och fixa mig en.
PDOL är slut för denna gången, en både och känsla infinner sig. SKönt att inte behöva flänge runt på stan hela tiden, men tråkigt eftersom det nu dröjer tills man får träffa alla underbara människor igen.
Lördagen var helt klart höjdpunkten i år. Marias kväll började inte bra, men bättre än fredagen. Med mat i magen och det mesta sminket där det skulle så öppnade vi oss en vinflaska. Vi kom till så mkt insikt under kvällen att det var skrämmande. Alla kloka och visa ord borde vi ha spelat in, nu när minnet sviker oss lite. Jag älskar dessa gånger då vi bara kan prata, prata och prata. Man får ventilera och analysera och framförallt skratta magen av sig. Att man kan spilla så mkt, med så lite i glaset är riktigt imponerande !!
När vi väl tog oss ut så gick vi till Kittel, dansade lite, träffade trevliga människor och så. Men partystämingen där var inte på topp så vi gick till Kärlekslandet. Där träffade jag halva Coop !! Roligt att träffa alla efter arbtestid med någon cider under tröjan. ;0) Hips vips var Maria borta, då hade något kastat upp henne som vanligt !! Vi gik en sväng, dansade lite till och jag minns att jag hann tänka att det var längesedan jag hade så hära roligt ute på PDOL.
Nöden har ingen lag och vi hamnade hos Bella, för att äta ostbollar och dricka vatten. Där kom åsså Robban för att möta oss. Jonas hade tagit de säkra före det osäkra och gjort en tidig kväll.  Sedan gick vi för att köpa mat, tacos till Maria, en langos till mig (som jag inte åt upp själv.....jag fick mkt hjälp.) och thaiwook till Robban. I matkön träffade jag en söt Dallan som oxå var på jakt efter mat. Sedan var det hemgång och jag tog av mig skorna, andades ut, nu var det över för i år och jag hade haft så himla mkt roligare än vad jag någonsin kunde tänka mig !!!!!

Söndag fick vi besök av herr Hugin. Hur söt helst, och lugn. Jag tror minsann matte har överdrivit om hur han är. ;0P Disse älskade honom men hade lite svårt att förstå att han inte kunde leka ännu. Vi gick ut en sväng, Hugin blev nog rädd och skrek, då fick Disse damp och dampade över en liten stackars valp. Det gick bra, men jag hann få hjärtat i halsgropen och skämndes så mkt !! Tillslut blev nog Disse lite avis för han hade ett ben och Hugi skulle bara komma och kolla läget....då gruffade (inte morrade:) Disse till.....*morr* Hopaps bara inte att Ingela är avskräckt att ta hit honom igen !!
Fick några bilder på honom som ja ska lägga in lite senare.

Efter en tupplur så åkte vi till Munkis för att vattna, inte lika jobbigt som sist men ändå.....
Jag sa till robban när vi åkte, att ska vi inte åka förbi o se om Marklunds är hemma.. Sagt och gjort, och de avr de. Så där satt vi någon timma, fikade bullar och pratade. Självklart hade Lukas en central roll i det hela. ;0) Vi pratade lite löst om att ev träffas för att grilla och det skulle jag verkligen vilja att de blev av.
Väl hemma köpte vi godis, kröp ner i soffan och njöt av att ha en underbar dag i ryggen.

Idag skiner solen och vi har inga planer alls.
Jag älskar att ha semester !!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback