2008-07-22 | 22:14:10

Upprepning.

Ojoj nu var det länge sedan. Bäst att jag börjar bakifrån.
Fredags fm och delar av em spenderades i Munkis, jag brände mig lite och målade lite. En skön dag helt enkelt. När sen grababrna for på bio, så åkte jag ut till MAria för att träna voffs lite. Maria drog ut mig till en riktigt myggparadis, och även om jag inte blir biten, så är det SÅ irriterande att ha dem runt öronen !!
Jaktträning stod på schemat och vi la ut ett lite sök, lite svårare än de andra gångerna faktiskt. Först hade vi tänkt skicka Rex, lixom för att se.....men hm tja de gick itne så bra, det gick inte alls. Den söta vovven förstod inte alls vad vi villa. ;0) Disse var super duktigt, de enda som jag kan klaga på är ingångarna som han mestadels tog i trav. MEn vi har kommit en lång väg från att inte alls brytt sig om dymmisar, till att hämta dem med fart och gläjde, bära dem in till matte och sätta sig och vänta på att matte ska ta den !! Han har blivit så duktig min lilla kille, och jag behövde inte ens använda pipan utan han vände och kom till mig !! Som sagt mkt duktigt bland alla irriterande mygg.
Sen satt jag och Maria i en massa....hm nu minns jag plötsligt att jag redan har skrivit allt detta en gång.....äsch de får stå kvar. Sorry !! Maria och jag kom då på att vi båda egentligen är djupt deprimerade men att vi är för djupt udner att vi inte ens vet om att vi är deppade. ;0)

Lördag skötte vi Rex för Maria och Jonas var ju oppa bröllop. Gick bra, mkt lättsam hund det dära. Munkis på fm sen åkte vi alla ut för att äta på Berkön. Mumsigt värre och mkt trevligt, där blev vi till sena kvällen. Hann faktiskt med att träna två minnes markeringar med Diesel, nöjd.

Söndag var det munkis som gällde efter en lång sovmorgon. Slö, slapp och likgiltig kan man väl beskriva oss som. ;0) Sen bjöd Rosviksborna oss på tacokväll och det tackar man INTE nej till. Så runt halv sex snåret bar det ut dit. Henke var oxå där, såklart fick han åsså smaka trots protester från mig....hehe. Super gott och sen tog Maria och jag en prommis med hundarna, de fick alla gå "sida" vilket kan vara mkt jobbigt i sig, men de skötte sig bra iallafall. För mig och Maria var det mest en meditiativ prommis. Vi stannade där tills klockan blev sängdax för lilla Malaria. Underbart slut på en underbar helg kan man väl summera det som !!

Måndagen regnade det hela långa dagen. Men jag tyckte faktiskt att de avr ganska så skönt. Då fick vi vara inne och bara mysa en stund. Jag var även lite huslig och gjorde en lasange (ätbar.) och städade lite. Klippt både Disse och husse har jag även hunnit göra. Samt sortera alla mina hundpapper i en pärm, så nu finns alla samlade. En lagomt slö dag igår alltså, men visst hann jag få lite kryp i kroppen, men vi kämpade oss över det.

Idag så har jag varit med Plingen. Vi började dagen med att samtal lite, asgarva över roliga människor. Jag vet man ska inte skratta åt andra, men ibland så måste man bara få, speciellt när det skämme rut sig, och beter sig som riktiga losers.  Staden sen, lunch på Kvarters, Djurmagasinet. Tillbaka till läggan, sen skulle Jenny gå och klippa sig.....och vi vet ju alla hur det brukar sluta.....KATASTROF.....men jag fick mig ett gott skratt iallafall när Ingela mötte upp mig efteråt. OMG jag fick tom kramp i magen. Söt och trevlig tjej dock som klippte mig så jag törs inte gå tillbaka och säga att jag inte är nöjd.
Tusen tack Ingela för en trevlig dag, med många vettiga samtal och mindre vettiga.....och framförallt för alla hjärtliga skratt !!

Kom just hem från Munkis. Sett lite friidrott och myst på altan. Nu sitter jag här med en the´ kopp, ska försöka ta mig i säng i tid ikväll.....försöka går ju.

Disse har varit dålig i magen, endast kräks, nummer två har varit normal.....sorry men jag måste bara får skriva det. Så han har tagit det lugnt, kunde dock inte låta bli, för han har ju varit super pigg ändå.....så när vi kom till munkis tog jag en av hans leksaker och försökte mig på lite fritt följ....just jag det har jag inte berättat. Vi har haft en riktigt down period. Han har gått klockrent med mamma, pappa, Christina och Robert. Bra kontakt och position samt fart.....med mig har han tittat rakt fram, gått bakom och varit helt ointresserad !!!!!!!!!!! Jag har nästan fått spunk, helt allvarligt, jag har varit helt galen på honom. Prövat allt, godis, leksaker, tjoat tjimmat och allt jag kunnat komma på. Vi gick tillbaka till riktiga början, kontakt "klick", ett steg fram med kontakt "klick" osv.....men som sagt jag har slitit mitt hår. Men ikväll så var han som vanligt igen med fat och super kontakt.....men då kunde jag ju inte fortsätta med honom eftersom han har varit krasslig....så vi får väl hur det går de kommande dagarna.....håll alla era tummar !!

Nä nu har jag ordbajsat nog för ikväll, eller för stunden iallafall.
Puss på er alla !!

Disse och Rex.


Lördagkvällen på stugan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback