2008-07-11 | 11:09:58

Väderleksrapport.

Idag skiner solen, men jag ser nog molnen som närmar sig.
What to wear, what to wear ??!!

Ska snart träffa Pingela på stan för att leta en kvällsoutfit åt henne. Har precis varit ut med lilleman, träna lite. Hann med fritt följ, men nu har han nästan börjat gå bakom istället för framför. Kanske har med att göra att det är rätt så varmt, vad vet jag. Efter några belöningar framåt så gick det bättre. Ställandet funkar, hör och häpna bättre ute än inne. MEn de måste verkligen jobbas med och finslipas. Jag märker att han gärna faller in i passgång efter ett tag, beror det på att han är trött eller har ont någonstanns ??!!

Nä nu har jag inte tid att sitta här och grubbla, måste ju göra mig färdisch.

Ha en trevlig dag !!

Kommentarer
Frida Lindström skrev:

Hej!Mitt namn är Frida och jag har äntligen, efter två års arbete, blivit klar med en bok som jag arbetat med. Jag har valt att göra boken på egen hand helt utan inblandning från förlag etc vilket också innebär att jag inte har tillräckligt med resurser för att marknadsföra boken. Den främsta målgruppen är tjejer och jag har därför letat upp en massa intressanta bloggar för att visa upp boken där. Anledningen till det är att jag vill se om det finns något intresse av den, jag har har nämligen inte tryckt den ännu och min fråga är därför om det är någon som tycker att boken verkar vara intressant så att jag vet på ett ungefär hur många jag kan trycka. Kolla gärna in länken och hör av er om ni tycker att den verkar intressant. Ursäkta ”reklamen”. Tack på förhand!

http://www.mattraningangest.se/

2008-07-11 | 18:29:06
URL: http://www.mattraningangest.se/
Veronica och Liva skrev:

Hej Jenny.Skickar en sommarhälsning och önskar er en härlig semester. Saknar våra kurskvällar och ditt o Disses sällskap. Skulle vara jättekul om du o Maria ville lägga spår med mig o Liva någon kväll el. dag. Ni är så duktiga o skulle lära oss så mycket! Hälsn. Veronica o Liva

2008-07-11 | 20:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback