2008-07-19 | 01:10:01

Vilken vovve. *nöjd*

Kan man få ett mygbett i ögat ?? För jag tror minsann att jag har lyckats få det....iallafall så kliar det grymt.
Har just kommit hem från Rosvik där jag ahr varit och luftat både mig själv och vovven. Vi körde lite jaktträning, och Maria ledde oss till den mörkaste (liiiite överdrivet kanske) och myggtätaste (sant) skogen. Men Maria hade varit smart och smort in både människa och djur-DIsse har minsann en rand på huvudet ännu.-med myggmedel. Och även fast de inte äter på mig så är det irriterande att ha dem runt örona och se hur de biter på hundstackarn.
VI la ut ett sök, främst för att se hur REx den gamle fixade det. Han var måttligt intresserad. ;0) Men söt iallafall.
Skickade Disse på några, han var super duktigt !! Tappade INTE EN ENDA dummy !! Farten in var det väl lite si och så med (trav.) men han vände och kom in utan att jag behövde använda pipan !! Så himla bra har han aldrig gått någonsin, och detta trots att han var ganska så trött efter solen idag. Körde även en enkel markering, nemas problemas....matte är gode nöjd nu kan jag medge, så himla roligt när det grå framåt. Tog några risker och använde pipan när bröderna D höll på som mest.....de kom båda två som skjutna ur en kanon.....mkt bra sätt att slå två flugor i en smäll !!
Dexter den lilla fräcka rackaren vägrade ta de dummysar som jag hade lagt ut, bara mattes som duger minsann. ;0)

Sen satt jag och Maria och pratade bort några timmar, typ tre och en halv....haha.....underbart !!
Tack vännen.

Nu ska jag hoppa i säng, vi ska vara hundvakt i morgon och man vill ju vara pigg och allert så man kan ta hand om krabaten på bästa möjliga sätt !!

Soven gott nu alla söta och osöta. :0P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback