2008-06-26 | 11:17:37

Working nine to five.

Arbetsdag igen.....nåja man behöver ju alltid pengar så. Åsså är de ju bara drygt två veckor tills man får semester så !!
Har hunnit träna med liten på morgonen. Vi körde mera hålla fast, det sitter väl oftast men ibland så ser han så ledsen ut och spottar ut den. Men nyss så bara han den självmant, kunde sätta sig ner och matte fick ta den från munnen !! Framstegen kanske är små, men de finns där iallafall !!!!!!
Vi har oxå kört lite bakbenskontroll, lite stå och inkallningar med pipa......visselpiporna har ju kommit så Maria ska få sin oxå. Han är fortfarande lite skeptisk till visslingen men de går framåt där oxå.
Igår var sista allmänlydnaden tyvärr. Men vi verkar vara ett gäng som kanske ska fortsätta träna ihop. Jag, Maria, Anna-Maria, kanske Veronica och så Milton (Linnea och Sofia kanske hans ägare heter ??!!)
Skulle vara himla kul om vi kunde fortsätta träffas åteminstone en gång varannan vecka eller ngt. Så kul att se att alla har utvecklats under dessa få gånger. Som Liva och Milton, man riktigt ser hur glada de blir när de gör rätt !!
En rolig kurs som tyvärr var alldeles för få gånger. Men men, det verkar som de är fler än jag som är sugen på att gå en lydnadsklass kurs på bruks så vi får väl se.
Nu ska jag och lilleman ta en prommis, där vi ska träna lite och sen mysa ihop lite.

Bye bye !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback