2008-05-19 | 14:05:03

Korv I löööv it.

Sveriges bästa fritt följ ha rjust ägt rum nere på Aronsgatan 4 !!!!!!!!
Haha kanske inte riktigt men jag måste säga att korv är min bästa vän. ;0) I belöningssyfte alltså !!
Han var super, lite att han plogar när han blir för ivrig. Men nu hade han kontakt från första steget, de är ju de vi har haft problem med tidigare. Han är även med på halter och tempoväxlingar. Vänstersvängar är fortf. våran svåraste bit, mest för att matte är lite nervös för dem. Innan ja började med klickern så hade vi stora problem med dessa, då han riktigt trängde ut mig åt höger istället. Men nu försöker ja ta de lugnt, vara tydlig med vad jag vill. Men som sagt ja blir nervis bara tänka på en vänstersväng och då slarvar jag med dem......nåja vi ska träna på. Lite kvaft i luften så han blev trött rätt fort. Körde även rutan lite, dvs ja ahr lagt in musmattan där o han ska markera på den. Hur ja ska göra sen har jag ingen aning om.....men ja ska väl lära mig snart. Körde även en platsliggning, en ganska kort en eftersom vi inte kört de på ett tag. Han låg kvar fast en hudn skällde brevid (i en bil.) och han avr uppmärksam hela tiden. Han har en tendens att lägga ner huvudet och se less ut, jag vet inte om man får göra så på en tävling eller inte. Men jag gick iväg med en bit korv så han visste att matte väntade någonsatnns med ngt gott. Känner att ja kan göra så, då han inte ännu kommit på iden att man kan resa sig upp och gå.....tack o lov. Har bara hänt en gång o de var på valpkursen då alla valpar resten sig upp efter de att en valp sprungit iväg....hehe de var en ganska rolig syn de ;0)
Nåja, vi körde lite sitt, ligg, stå åsså plus en fjärrd. han rörde sig inte en mm, förrän ja sa st och sedan ligg, då gick han ett steg framåt. Detta är dock ett stort framsteg då han har haft en tendens till att röra sig hela tiden !! :0) Från ligg till sitt var de lite segt men som sagt detta är oxå ett moment som legat på is ett tag. Bara provat de lite här inne.
Jag är nöjd med lilleman som tydligen lyfte på benet idag....men ja vet inte om de är sant. De kanske bara är Robban som är avis på att Dexter börjat lyfta och försöker se saker som inte finns....eller love ??!! ;0)

Nu ska jag sortera lite bland våra bilder, se Desperate och sen städa. Däremellan hade ja tänkt lägga ut lite bilder, om nu bloggen vill funka.
Känner mig sugen att åka och träna med någon denna vecka.....intresserad ??!!

*vink vink*

Kommentarer
Eva-Lena å Morre skrev:

jag följer gärna med å tränar ;) Kanske dom kan få busa lite sen :)Morre hälsar att hon mer än gärna busar lite hihi.

2008-05-19 | 15:25:03
URL: http://morezz.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback