2008-05-14 | 23:25:21

Kvällspass.

Kvällspass idag, helt ok.
Hann med lite annat innan jobbet. avr till munkis och hjälpte till med att börja bygga loftstugan.....dvs jag höll i ritningen och sa hur de andra skulle göra. Nån måste ju se till att de blir rätt !!
Tog med Disse på en långprommis, på det gamla spåret som jag själv sprungit otaliga gånger med skolan och fotbollen. Jag blev väldigt förvånade när vi ca 40 min senare (gåendes.) hade kommit runt hela den långa delen....jag minns de som igår, när vi sprang där och det kändes som en evighet, MINST att de tog en timme runt. Lustigt hur saker och ting förändras.
Jag försökte träna lite fritt följ med mannen, men de gick inte alls nå bra, han tog bara sporadisk kontakt och verkade mest uttråkad. Då han var likadan igår så kände jag att, ånej har vi hamnat här igen !! Men nu ikväll när jag kom hem från jobbet och tog ut honom, så prövade jag igen. Han har nog aldrig varit så på, med viftande svans och glada skutt. Dock blev han liiiiite för framåt istället....hehe aldrig nöjd. Men han fick massor med beröm och vi busade på en stund. Nu gäller de ju bara att alltid ha honom på sådant humör.....och hur lyckas man med det. Ja kan ju inte gå o lämna honom, för att sedan komma hem igen, varje gång vi ska träna ??!!
Operation "Slimma Diesel." går riktigt bra, Robban har varit med honom på grisberget några gånger (ja ska följa med nån gång.......) plus att vi har cyklat lite. Vill ju inte heller överanstränga honom, utan bara försöka få bort 2 kg ungefär. Så därför säger vi inte att vi bantar honom, utan vi slimmar honom ;0)

Nä nu ska vi äta lite jordgubbar och lägga oss i soffan.

På återseende !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback