2008-05-29 | 23:10:39

Liten på tårna !!

Trött och lagom gnällig. Haha de är tur för stackars Robban att han jobabr sent ikväll. ;0)
På fm var vi och gjorde klart priserna för lördagens utställning.  Vi var ute på Perudden, hur fint som helst var de hos Kati. Ja blev kär istället, och jag som alltid sagt, aldrig Svensbyn typ.....nåja. Hon hade även en 12 veckor goldisvalp, som var hur söt som helst. Nära att hon följde med hem under jackan. ;0)
Sen var det dax för Coop.
När jag kom hem tog ja ner lilleman och tränad elite av övningarna från igår. Körde slalom och gå runt godiset. Han var super, på tårna, grym kontakt och så rolig att jobba med !! Han blir lite för framåt och vi tränade mkt att gå myrsteg. Åh vad glad matte var på lillhunden. Inkallningarna går hur bra som helst. Han har världens fast ända fram tills han sätter sig hos mig. Kul med en laddad hund måste jag säga.
Sen gick vi en kvällsprommis och han fick vara lös medans matte sprang, till min förvåning så slöt han upp brevid mig och travade på så fint så fint !! Ute på fotbollsplanen fick han mega damp, och sprang och sprang och sprang.....
Jag var så nöjd med våran träning, åsså kom ja hem o lästa Lisas blogg. Hur i hela friden ska jag få honom att följa med i sidförflyttningar och sånt.....ojojojojoj.
Men jag ska försöka leva och träna i nuet så får vi se vart de bär. :0)

Så mkt som ska hinnas med i morgon. Hunden ska badas och fönas (MINST 2 timamr tar de.) jobbet, sista i Svensbyn innan lördagen, matsäcken, kläderna ska tvättar osv osv. Huja huja.

Nu kommer snart husse hem så ja ska göra mig en kopp the´, fick nå spännande från Prag av mamma !!
Mamma, henne ska jag ringa nu.

Ajdöss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback