2008-05-20 | 21:03:23

Promenad.

Just varit ut med vovven på en prommis. Vi gick så långt mattes gamla kropp orkade.
Först började vi med lite lydnad här nere. Han gick jätte bra, i sina bästa stunder är han precis sådära som jag alltid önskat mig. Han flyger fram, hoppar runt, fart och fläkt men framförallt med motivation. Inkallningarna idag gick hur bra som helst, och han satte sig vid vänstra sidan fast ja inte hade tänkt koppla ihop dessa två ännu. ;0) Utmanade honom lite, för som Maria sa, de kanske behöver det. De kan nog mer än vad vi tror. Så vi körde lite vänstersvängar här hemma-gick sisådär (mattes fel) Sen gick vi ner till fotbollsplanen vid hamnen, och där fick han oxå gå fot. Gick hur bra som helst. Problemen med att han vill snosa och gå åt andra håll vart helt borta.....åteminstone för idag haha. Sen kom de två hundar och gick förbi, jag lät dem passera sen tänkte jag att nu prövar vi. Kontakt från första steget- hur super som helst !! Självklart var ju matte lite dålig på att berömma, men korv fick han. Jag måste passa mig så jag inte kör för länge utan belöning......*mental notering.* Inkallningar mot de andra hundarna gick oxå klockers, han tittade inte ens mot dem när jag kallade in honom, utan bara på mig !! Fart har han oxå :0)
Sen fick han gå "sida" och jag tror de var längesedan de funkade så bra, jag kunde gå helt avslappnad med hängade armar. Ibland ökar han men då gjorde ja bara en förhållning och sa "sakta" gick bra de oxå.
Matte är mkt nöjd med sin lilla vovve, som snart ska få mat.

Tänkte när jag var ute och gick hur fort tiden går. Snart är det sista maj.....snart är det utställning igen. Om fem dagar är nog lille J född. En hel sommar med vänner och hunderi.
Snart är det sista maj.
I slutet på juni ska vi röntga pojkarna.......så vem vet egentligen vad sommaren kommer innehålla ??
Kanske blir den ingenting av vad man kan önska......:0/


Han lyfte förresten på benet idag.
Liten har blivit stor.


" If you could hear my heart, that´s nearly beating."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback