2008-11-03 | 20:19:05

Julekänslor.

Jag och hunden har varit ute och gått en skön prommis. Vi fick båda lite dampanfall och lekte så löven yrde.
Jag har just ätit en middag som var ok. Disse ska snart få sin.

Jag sitter och surfar runt lite. Söker efter julklappar till andra och sedan vad ja själv ska önska mig. Jag längtar så mkt tills man får julpynta. I lördags så köpte vi en riktigt fin sak på Cervera, vet dock inte hur ja ska beskriva den. Samma när jag var ute och gick med hunden. Jag längtar tills alla har pyntat så man kan gå runt och mysa bland alla hus. Hela november känns bara som en transportsträcka men men julen kommer nog snabbt ändå, och lika fort är den över. Jag är dock ruggit sugen på att åkta till IKEA och kolla vad de har för julsaker i år.....någon som är sugen på att följa med....f.redag är en bra dag för mig !!

Blir ingen hundträningen idag, jag är inte så laddad och vet att ja kommer inte vara någon bra hundförare ikväll. Då är det lika bra att stanna här hemma så kan ja och Disse gå ut på mysprommisar istället.
Känns lite konstigt för jag jobbar ingenting i veckan förutom lördag. Nu ska jag vara på kurs i Lule i tre dagar, ledig fredag och sen har jag och Bella bytt söndag för att ja ska kunna gå på Hundens Dag som annordas på Nolia. Jag tycker alla som är sugna ska gå, då kanske vi får en repris nästa år !! Memea Mohlin ska föreläsa och de ska finnas en massa saker att köpa.....jippiiieeee !! ;0) Gå in på nolia.se och anmäl er nu !!

Nu ska jag mysa vidare !!
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback