2008-11-10 | 16:18:05

Limegrön jul.

Sådära ja, nu var det färdig tvättat för idag. Bokade dock en tid för morgondagen åsså. Jag tror minsann att hunden är less på allt springande, han får ju följa med till tvättstugan. Om han egentligen gillar det, eller bara det faktum att han får följa med vet jag inte men ett evigt viftande på svansen är det då. ;0)
Såh just ett par söta kuddar på ÖB för en billig penning, tänkte de kunde vara fint med lite julkuddar i soffan. Försöker får tag i sambon för att höra när han slutar för att höra om han vill följa med eller inte.....men men de löser sig säkert.

Mycke julklappstankar just nu. Svärmor är nästan klar, Lotta och Elin är nog klara åsså.Maria får ja inte ens köpa ngt till i år (buhuuuu) men de kanske blir en lite sak ändå. Kollade ju som sagt var in lite tilltänkta saker idag, får se när det blir att inhandla, får ju lön på fredag så......oh så kul de ska bli att få köpa, slå in allt. Har köpt några nya papper till i år, älskar att fixa i ordning paket......har faktsikt köpt ett limegrönt papper som ja tror blir en succe´. Blir alldeles pirrig i magen av att tänka på allt. Tyvärr brukar julkänslan avta i takt med att julhandeln ökar, så kanske borde jag njuta av den nu, julmysa lite såhära i november eller vad tycker ni ??!!

Kommentarer
Erica skrev:

Shit vad duktig du är!!!! Har inte köpt en enda.

Älskar julen men har fullt sjå med presenter då både oliver och julia fyller innan jul. :)

2008-11-10 | 19:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback