2008-11-09 | 11:40:46

Pappas dag.

Joppet igår gick väl ok, jag var på frukten och blev lämnad ganska tidigt själv. Och är man på avd ca 2 gånger varannan månad så blir då åteminstone jag lite osäker. Men det jobbade mkt trevligt folk så dagen gick ändå hyfsat fort, och det var ju 100 % OB hela passet så.
Efter jobbet var vi bjudna på glögg/snask-kväll hos Jonas och Maria. Mkt trevligt, och många trevliga filurer var där åsså. Vi såg lite film, åt en massa onyttiga saker och svammlade på. Måste dock säga att Maria och ja var ganska så lugna med vårat pratande. Men de kanske vi tar igen idag, när vi ska på Nolia Hund.
Jag längtar faktiskt massor och jag hoppas att Memea Mohlin har mkt vettigt att säga, saker som ja kan ta med mig hem och använda. Sen hoppas jag att det säljs intressanta saker tooooo. :0)

Har funderat lite mera på det dära med en hemsida. Men hur börjar man, hur hittar man en domän, om de ens heter så osv. Om någon har ngt bra tips får ni gärna hojta till !!

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Maria kommer så fort hon har lallat färdigt med sin blogg. ;0)
Sedan blir det att åka ut till mor och far och gratta pappa på farsdag. Men innan det hade jag tänkt hinna till Coopan och köpa lite julpappar med tillbehör (gå inte i taket nu Rob.) och sminkpads så ja kan fylla min nya fina burk.
Robban jobbar kväll ikväll och jag hade tänkt mysa lite, kanske pyslla lite här hemma, se Greys, kolla av julklappar, dricka litervis med T, göra klart för det nya som kommer till veckan och lite till.
Hoppas ni alla får en trevlig dag !!
Kram !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback