2008-11-20 | 13:18:04

Rosa till en flicka.

Tänderna, ja hela munnen känns lite bättre nu. Kan bero på att ingen tandläkare varit där och orsakat blodbad idag.
Jag älskar dock min tandläkare, han är den roligaste och nu gav han mig en ny tandborste för min sargade mun.....en ROSA en, jag kände mig som en riktigt flicka då jag fick den av honom.

Igår var en bra dag, men lång. Jag avr helt slut där kring nio och somnade i soffan under en filt.

Idag har det inte hunnit hända så mkt. Ja bröajar jobba klockan två så jag ska snart börja mig klar. Har nyss varit ut en prommis med galningarna. Körde lite apportering med Disse (körde lite inne med dem båda innan.) Han var grymt taggad och duktig faktiskt. Inget bus med dummyn eller så. Dock tuggar han lite för han bär dem oftast snett. Men det får vi finslipa på. Körde oxå en minnesmarkeing, och det fotgåendet han hade var klockers !! Super bra fat både ut och in med dummyn. Matte är mkt nöjd, även om hon saknar inspiration och så. Men ja ska åka på måndag och kolla på kursen så kanske ja kan få några tips av Kati (det andra tror ja inte blir så bra!!). Sedan fick de vara lösa och snusa runt. Dock körde jag många inkallningar, med pipan för Disse och vanliga med Ekke (Eskil.) Duktiga pojkar båda två, även om gräset ibland var såååå lockande!!
Jag tror även att Disse förstått det hära med att "gå bakom." för han skötte sig som en liten prins idag, han fick tom bära dummysarna i sin lilla väska.  :0)
Nu ligger båda och sover sött i hallen.

Nä nu sk ajag gör amig klar, de har tydligen fått julschemat på jobbet. Lite bävar jag, för det är nu julkänslorna kommer börja falna och jobb-stressen tar över. Hujjaligen.

Ha en bra torsdag alla !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback