2008-10-06 | 22:09:07

Bra namnsdag.

Min älskade mamma var förbi med en bukett rosor av de finaste färg jag har sett. Hm kanske ngt att tänka på till brudbuketten ??!!
Diesel blev dock grymt besviken, först trodde han att "mommo" had ekommit för att hämta med honom till ngt roligt ställe. Och när han insåg att så var inte fallet, så var han HELT ÖVERTYGAD om att påsen hon hade lämnat, det måste ju bara var något till HONOM.....något annat alternativ fanns ju inte. När han sen insåg att blommor de kan man inte äta och att påsen sen var tom.....ja ni skulle ha sett hans min. Nu ligger han o surar i hallen. ;0) Söt vovven.

Jag har försökt plocka lite här hemma. Har skurat på hela toan typ och rensat lite. Jag som aldrig kastar saker har fyllt tre-fyra påsar med skräp !! Jag är imponerad av mig själv måste jag säga. Sen har jag dammtorkat i köket och vardagsrummet. Hade tänkt dammsuga men jag hittar inte munnstycket och att suga hela läggan med bara slagen kändes inte så peppande !! Har bytt till höstgardiner och överdrag på kuddarna. JAg har även hunnit prata med Maria *ler*.
Nu hade ja tänkt dricka lite mera T, bara sjätte koppen idag tror ja. Läsa lite och mysa. Det har varit en bra namnsdag, jag har fått blommor, tidning och en kossa !! Det ni !!
I morgon är det mamma som ska grattas.

Ser man på jag börjar ett, inte klockan sex som jag trodde. Det betyder sovmorgon men en länge arbtesdag....jasi jasi. Det betyder att jag är vaken när du kommer hem love !!
Hare gött !!

Kommentarer
Pigge skrev:

Va glad ja blir, börjar också ett imorgon! Shark?? Puss

2008-10-06 | 22:43:48
Therese skrev:

Åhh, ska ni gifta er?? Grattis i så fall =)

2008-10-07 | 17:48:17
URL: http://www.tezzisen.blogspot.com
Anonym skrev:

2008-10-07 | 20:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback