2008-10-16 | 10:02:20

Förbjud borrandet !!

Igår efter kursen tog ja en varm dusch och sedan var det kört.....jag somnade i soffan med en Tkopp i handen !!

På kursen var det mest teori igår, vi fick veta mer om varandra och sedan om momenten. Det lilla vi gjord eme dhundarna gick bättre än väntat. Han var helt annorlunda än sist, men ändå itne super Disse. Fast å andra sidan så begär jag inte att han ska vara det ännu i en ny grupp av hundar. JAg tror det var min iställning till det hela åsså som gjorde saker och ting bättre, jag tordes säga ett ordentligt Nej och sedan var det lixom bra. Han sökte kontakt med mig mest hela tiden och så. Dock måste vi träna på att han ska sitta stilla när någon kommer fram till honom. Han blir ju så glad att han vet ju inte vad han ska ta sig till !! Dock har de en ny träff på söndag, men då kan vi ju inte komma. Sen blir det en träff till innan vinter. Då får vi vintern på oss att träna och kommer igång med kursen lagom till tävlingarna i vår.

I morse blev ja väckt av någon som borrade här i huset, borde det inte finnas en lag som säger att man får inte göra sånt innan klockan tolv på dagen.....de tycker då jag !!

Nu är då hotell bokat för Stockholm, så nu ska vi bara hitta någon revy eller nåt att gå på. Jag lägntar faktiskt. Jag tycker om Stockholm vid jul, och jag tycker om att shoppa haha !!
Nu är det dock frukost och lite TV som gäller. Sen ska jag ut med hunden en sväng, räna lite, tror vi ska pröva lie dirrigeringar.
Vi höres !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback