2008-10-07 | 19:33:35

Giftemål.

Ojdå såg att de blivit lite missförstånd. Visst ska vi förhoppningsvis gifta oss någon gång, men INGET är planerat. Hujja ni ska veta att Rob måste skaffa sig ett bättre jobb, med bättre betalt innan vi kan göra det. *ler*

Skönt att ha slutat. De var lite jobbigt med hostan idag, men värst var ändå ljudet i örat som är riktigt irriterande nu. Hör i princip ingenting, men men de kunde ha varit värre.
Pappa, älskade pappa har varit med lilleman ikväll. De hade varit ute och gått i nästan TVÅ timmar !! Helt underbart skulle jag nog tro att lille Disse tycker att det är. För när han är med "moffa" så får han ju snusa bäst han vill. :0) Han ligger vid dörren nu trött, och mätt. Jag satt nyss och myste lite med honom, åh vad jag tycker om den lilla krabaten. Han är så rätt för mig, för oss. Han är så himlans duktig med tanke på att båda hans ägare är nybisar. Jag är så tacksam över honom.

Åh nu blev de lite väl känslosamt tror ja minsann. ;0) Ska göra mig en kopp T och se lite GG och OTH i väntan på att Rob ska komma hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback