2008-10-14 | 19:58:28

Sammanfattning.

Hm ska se om ja kan sammafatta de senaste dagarna lite kort.
Fredag  hadejag och Robban våran obligatoriska taco-Idol-fredagsmys.Var hur skönt som helst att bara var han och jag en stund. Vi mös i soffan mest hela dagen.
Lördag Jobb på fm, sen var vi bjudna på middag. Den avslutades ganska snart då både vi och kocken hade andra åtagande. Det var Wiikväll hos oss resten av den dagen. Vi kom i säng lite sent men men. ;0)
Söndag var det åter jobb som gällde. Sen åkte vi direkt ut till Rosvik för att gratta Maria i förskott. Mumsigt fika, trevligt folk och mat från Cafe 4 you. Vad mer kan man begära ??!!
Måndag Joppet igen. Sen sov vi en bra stund på em. Hundträning på Grans och sedan sängen.
Today  Coop på morgonen. Lite sovande efter det. Sedan har vi pysslat på här hemme. Pappa kom förbi för att köra bort våra blommor som vi haft i sommar. Snacka om att de blev tomt på balkongen. Ska nog försöka plocka lite granris och köpa nån ljung för att pynta lite. Vi har även rensat bort en massa papper.

Det har varit ganska så fullt upp de senaste dagarna kan man lugnt säga. Men jag märker att jag trivs. Även om jag är trött så känner jag att jag lever ordentligt igen. Det är en underbar känsla !!

På hundsidan så har vi tränat lite lydnad, men ja tror han börjar bli lite uttråkad på de övningar vi brukar köra. Och jag kommer inte på några nya just nu. Träningen på Grans igår var helt ok, med tanke på att de var första gången i ridhus för denna säsongen plus att broder D och två snygga springer var där. Skönt dock att de inte var så himla mkt folk. Man törs pröva lite mera då. Vi körde nån apportering. Gissa om han blev laddad !! Märkte oxå om han får ligga och göra ingenting en stund (när ja märker att han börjar slarva.) så blir han mer taggad att försöka igen. Br att komma ihåg. Dock är ju Dex hopp i sidan hur kuliga som helst, snacka taggad vovve !!
I morgon är de ju första gången på bruks. Har inte riiiiiktigt bestämt mig ännu. Men Maria peppade mig att gå så jag tror iallafall jag ska försöka. Märker jag att de går åt skogen så fine då får ja ta den smällen då.
Roligast är dock att han har börjat ställa upp bättre fritt än när jag handlar honom, OCH han vistar på svansen !! :0D

Nu hade jag tänkt se lite Gossip G, dricka lite T och sen ska jag krypa ner i soffan och läsa Glamour och Cosmo som komme igår.
Börjar sju i morgon så ja ska försöka ta mig i säng i bra tid ikväll med. Men det är ju ganska så mkt dag kvar !! Måste även komma ihåg att gå på systemet i morgon, hade tänkt köpa med mig en flaska vin eller två till Iggejaur. Om de nu blir....jag törs inte tro det förrän jag är där !!

Vi kanske hörses senare ikväll.

Kommentarer
Maria skrev:

DET SKA BLI!

2008-10-14 | 21:01:11
URL: http://oppabergasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback