2008-10-07 | 21:10:49

Tankar genom dagen.

Självklart är det en liten paus i USA i båda de två serierna. Men jag hittade lite annat att se.
Theet jag köpte idag, Lingonlängtan, var riktigt gott. Och det är rättvisemärk åsså.

Jag kom en sak som jag funderade över idag. När Maria o Jonas skulle flytta ut i skogen, så var ja riktigt orolig att vi skulle förlora kontaken, eller kanske inte förlora men att vi skulle glida ifrån varandra. Det har blivit helt tvärtom. Vi umgås mer med varandra nu än när vi bodde på samma gata !! Visst är det lite bökigare att ta sig ut till dem, men jag tror det är det som gör det. Ligger det för nära blir det bekvämt och man kommer aldrig till skott. Sen så har jag min lilla oas där i huset i skogen. Hur många timmar har vi inte suttit vid köksbordet och pratat om allt mellan himmel och jord. (ok kanske mest om hästar och hundar.) Jag kan riktigt längta att få åka till Rosvik, och det trodde jag aldrig att ja skulle säga. ;0)
Samma sak gäller med Vickan, sista åren hon bodde här uppe så hördes vi aldrig av. Nu när hon bor en miljard mil härifrån så är vi ändå närmare än på många år. Så fort hon kommer hem så vill man hinna träffas, man kollar schemat för att kunna pressa in henne. För man vill ju så gärna höra hur hon har det. Jag har fler vänner som det är samma sak med. Sen har jag vänner som bor ett stenkast ifrån mig, hur ofta tror ni att vi ses ??!! Varje gång man träffas så pratar man om att man måste ses, vi måste gå ut med hundarna, ta en tjejkväll osv. Hur ofta tror ni att det blir. Tyvärr väldigt sällan.
Nu säger ja inte att jag vill att ni alla ska flytta långt bort ifrån mig. Men jag tycker fenomenet är ganska intressant. Att det blir lättare att få saker gjorda när det krävs lite uppoffring och tanke.
Hm kanske skulle jag flytta tvätten och stöket till grannes lägenhet, då kanske ja skulle få det gjort oftare också !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback