2008-09-05 | 23:04:29

Dagliga telefonsamtal.

Så var det dags att krypa ner i sängen. Börjar sex i morgon. Helt värdelöst en lördag, nada pengar och man måste upp tidigt (o i säng på fredagen.)

Vi for till Böle en sväng och hälsa på. Hur mysigt som helst. Såg Bolt vinna 100 m igen.Ville inte åka men som sagt ja ska ju upp.
Handlade på Coopan, tacos och sen lite saker till våran kontor. Hade tänkt  "pimpa" det lite. Ska försöka sätta in lite bilder på hur det blev sen.
Har pratat med både mor och far. Jag pratar med mina föräldrar MINST en gång per dag. Det blir oftast en två-tre med dem båda. Vissa kan tycka det är konstigt. Robban kan de gå dagar utan att han pratar med sina. Men jag älskar att höra vad de gör, småprata och för mig är det ett måste. Det tillhör min vardag och jag skulle inte vilja vara utan det !! Absolut inte !!

Sett lite Gilmore ikväll, men nu måste jag kapitulera för sängens skull.
Har bett Robban se en film i sängen så att de inte ska vara tyst i sovrummet.

Puss !!

Kommentarer
Kristine skrev:

Jag pratar också med mina föräldrar flera gånger om dagen. Många kan inte fatta det och börjar jiddra om att man inte klippt banden och bla bla bla. Varför skulle det vara något dåligt att prata med sina föräldrar ofta? De är ju de bästa människorna som finns! Jag tror alla andra bara är avundsjuka. Kram!

2008-09-06 | 18:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback