2008-09-21 | 10:38:16

Feber och halsont.

Hujja vilken hemsk natt. Om jag har sovit tre hela timmar så är det bra. Och nu sitter jag här med en hals som gör ont och feber. Blir dock jobbet ändå, söndag och många pengar.
Blir en Tkopp för att försöka värma halsen lite.

Igår kom Maria förbi. Vi satt och svammalde lite, sen tog vi ut hundarna på en prommis genom stan. Insåg oxå att vi måste köpa, eller kidnappa Dexter. För bättre motivation vid lydnaden finns inte för Diesel. Han var hur taggad och underbar som helst. De var så roligt att se att han kan och att ja inte förstört ngt.
Vi gick till Hemmakväll för att hyra en film och köpa lite godis. 27 dresses blev det. Jag har sett den förr, men det är en såndära lagom mysfilm som man kan se igen. Kom även på lite ideér hur Marias brudtärneklänning ska se ut.....moahhahahaha !!
Vi mös på i varsin soffa och killarna somnade (även Robban som skulle upp och jobba tidigt.).
Sen fick vi besök av en tummarpojke ;0) Jonas kom från festen. Han fnissade och "hånglade" med hundarna. Haha han var rolig, fast trummande kunde jag har varit utan. ;0)
De åkte väl runt ett och då skulle ja försöka sova. Halv fyra hade jag ännu inte lyckats, halsen var crazy jobbig.
Underbar kväll alldeles lagom efter en jobbardag.Jag fick visa Maria mina ursöta skor, och hon pratade om nå stövlar som hon skulle ha på dopet. Undrar vad de kan vara får några ?? ;0p Ja måste bara komma på vad ja ska ha upptill, för ja tror inte Johanna och Jonny skulle uppskatta om ja bara kom i skor.
Nä nu ska ja försöka kurera mig lite innan jobbet.

Puss.


Från förra festen. fråga mig inte vad ja gör. Haha men kul hade vi då !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback