2008-09-05 | 17:20:52

Make Up tips !!

Idag är en rikigt mysar dag. Robban spelar Wii och jag sitter med en T-kopp brevid och myser.
Jag vet att jag kan bli nattsvart ibland, men då finns de ingen bättre än just R som kan dra upp mig. Disse är inte helt fel han heller.

Hade tänkt att Maria kanske skulle få lägga ett spår åt oss i morgon, som kompensation så hade ja tänkt att stadsborna skulle komma dit och ta med sig middagen. Hon vet ingenting om det ännu.....men ja ska snart berätta det åt henne.
Nä nu måste ja gå min T-kopp kallnar.

Dagens tips ; Urban Decays Eyeshadow Primer Potion är helt sjukt bra. Den får den sämsta ögonskuggan att sitta som berget. Jag använde den i lördags och somnade i mitt smink( INTE att rekommendera.) söndag morgon såg jag helt nysminkad ut......med en dock lite annorlunda frisyr. ;0p

Eyeshadow Primer Potion

Kommentarer
Maria skrev:

Söndag passar bättre :), vi är redan bjudna på middag imorgon, pappa fyller år :)! Nu har vi iaf hämtat grillen, det blir såå fint (hoppas jag iaf ;))! Puss å kram gullebarn!

2008-09-05 | 20:24:09
URL: http://oppabergasa.blogg.se/
Maria skrev:

Min förra kommentar försvann :(. Söndag passar bättre för dina planer (hihi), imorgon är vi bjudna på födelsedagsmiddag hos mor och far då pappa fyller år. Nu har också grillen kommit hit, blir jättefint (hoppas jag), stolpe ska inhandlas i luleå+ev några höstskor;). Puss och kram gullebarn!

2008-09-05 | 20:27:23
URL: http://oppabergasa.blogg.se/
Maria skrev:

Oj, båda kom visst med, sorry

2008-09-05 | 21:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback