2008-09-29 | 10:40:47

To do.

Ny morgon, nya möjligheter som det brukar heta.
Robban börjar inte förrän tre, så då får vi lite tid tillsammans. Dock så jobbar han ju till elva, vilket gör att jag är själv ikväll. Jag hittar säkert nå serier att se. Desperate HW ha rju börjat om, Greys osv.
Tänkte åka till Dollarstore för at tköpa nå billiga ljus som man kan tända nu när det är mörkt på kvällarna, kanske kommer jag hem med nå annat billig skräp också.
Fått sålt sakerna på Tradera så jag ska ner och posta dem, sen ska ja nog ta en lååååång prommis med Disse. Bygga lite muskler inför utställningssäsongen. :0) Länge sedan vi körde jaktträning nu så de ska vi nog försöka göra lite idag, se om killen minns nå. Fast som de sa igår på kursen, Golden ret. har ett enormt bildminne.
Det var så himla kul och intressant att sitta och lyssna på alla andra igår. De kan ju så mkt mkt mera än mig. Känner till en miljard avleshanar och tikar och allt annat. Att med blotta ögat "se" en hund, det är verkligen ngt som jag vill lära mig. Pinsamt var det dock när det frågade stammen på Diesel och Dex, och allt bara föll bort. Det blev helt blankt !! Som ja skämdes.

Nä nu måste ja få i mig nå mat.
Vi höres !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback