2008-09-24 | 16:18:09

Uppadate.

Då ska vi se. Nu är jag lite mindre hungrig iallafall.
Så till min dag.
Klev upp för att få en klipptid på Paus (??) och jag hade sådan tur att min favorit jobbade, Katta. Henne ska jag alltid gå till efter detta. Hon är hur duktig som helst. Och lagom pratig ;0) Som sagt jag är nöjd med håret, undrar när de hände sist !! Ska försöka ta några kort på det om jag klarar av det själv, annars får det lov att vänta tills Robban kommer hem.
Gick förbi för att prata med Elin en sväng, alltid lika trevligt. Träffade även Jonny och Johanna.
Jag hittade en överdel på HM, där jag dessutom har presentkort och rabattkuponger sweet. Så nu är allt klart till lördagens dop....
Hittade även en söt tröja på Gina och jag har ett presentkort där åsså så ja funderar om ja ska gå in senare och köpa den. Hm tål att tänkas på.
Jag har även hunnit träffa Maria en sväng, hon blev btw skit snygg i håret. Hon har de mest fantastiska hår jag vet. Hann surra en alldeles för kort stund, men hon behövde åka till skolan. Jag var dock tvungen att ringa till henne senare för en uppdatering om håret och annat.
Sen så kom Ingela och Hans förbi, en trevlig överraskning. Följde med dem ner och handlade lite, så vi hann surra en stund.
Som sagt ja har haft en mkt bra dag, nöjd med klippningen, hittade en tröja, träffat Maria, Ingela, jag invigde mina ny Vagabonds och de är hur sköna som helst och jag mår bättre. Inte super med mkt bättre.
Nu ska jag ut med hunden. Ska på Valdino och äta ikväll med resten av fackklubben. Ska bli skönt att träffa alla utanför jobbet.

 Mina supersköna Vagabonds !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback