2008-09-09 | 21:47:07

Kollo.

Det är ngt mystiskt med min mage. Varje kväll runt sjutiden för ja värsta magknipet och mår illa som en sjösjuk bäver.
Har ingen som helst aning vad de kan vara. Brukar bli bättre om ja dricker lite. Jasi jasi de blir nog bra.

Jobbet idag gick super, vi var klara innan tio med allt. Så då gick vi till Kollo o hjälpte till.
Sen har ja sett underbara serier, och myst för mig själv en stund. Super som vanligt.
Sen skulle ja ta ut Disse på en liten prommis, men väl ute gick vi en längre. Han fick träna på att bara gå vid sidan och inte sniffa en massa. När han sedan sökte kontakt och gick bra så fick han snusa bäst han ville som belöning. De var en härlig prommis.

När husse kom hem sov ja, så han var så söt att han fixade middag och sen åt vill till lite Gilmore. Jag har hunnit prata med både mor och far, och Robban har pratat med sin pappa. (ja tyckte han skulle ringa.) Så nu är de snart dag fför det obligatoriska soffmyset.

Måste bara berätta om helgen spårningar. Robban hade lagt super bra spår både lördag och söndag. ÄVen om han la in bla en fuskvinkel för att förvirra mig, och se om ja litade på min hund. Mkt nyttigt för matte.
Disse fcik gå sida hela vägen fram till spåret, det var såååååå jobbigt. Men det funkade. Sen så satte ja honom, åsså när han får kommandot så dra han ju iväg. OCh rusar på ispåret som en tok. Så ska man INTE göra. I lördags blev ja så frustrerad att ja skrek rak ut tillslut !! Gissa vad som hände......hunden började gå som en klocka. Han var ju nästan i Chappes liga. Noggran och med ett underbart tempo. Han tappade ingenting och det var en fröjd att se honom arbeta. Matte var så stolt och glad. Och Disse rullade sig i klöven, sen var han nöjd och glad. ;0)
Söndag så rusade han lite i starten, men sen var det som om han kom på sig och återgick till lördagens underbara tempo. Han tappade lite på ett ställe, mest troligt för att de hade gått en älg över. Men han jobbade på (i Chappe anda.) och hittade ganska snart tillbaka. Än en gång var det så himla kul att se honom arbeta sig fram. Nöjd matte även denna gången.
Ska nog spåra med Maria på torsdag, så då får vi se hur det går.

Nä nu ska ja mysa.

Såhära trött var Diesel efter spårningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback